Jump to content

Cerere - AIM - GeoFCSB


GeoFcsb
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:George
Varsta:15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana intelegatoare, pricep foarte repede, imi place sa stau pe calculator si sa ma joc fotbal. Ascult muzica cam de toate genurile, mai putin manele, rock si populara, stiu sa apreciez o melodie buna. Fata de alti, eu am un simt al responsabilitatii, mereu mi-a placut sa respect regulamentele impuse. Cel mai mult imi place cand ies cu amicii sa ne distram, deoarece doar atunci iti poti da seama ce fel de prieteni ai. Cel mai mult urasc oameni prefacuti, cei care nu stiu sa pastreze un secret si cei care te copiaza in tot ceea ce faci.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :GeoFCSB
Nivel :23
Nume folosite anterior:Nu am avut.
Vechime pe server:
2013-10-28 08:50:17
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Din pacate, da. Am avut 3/3 warn's deoarece la inceput eram newbie si nu stiam cat de mult inseamna asta.

Poza cu invitatie:http://i.imgur.com/NrdNTu1.png

Link cu faction history:Stiu ca faction history e cam gol, dar pana acum nu m-a preocupat sa intru in factiuni, imi doream sa strang cat mai multi bani si sa ma distrez cu prieteni. Imi doresc foarte mult sa intru in AIM, poate ati observat ca probabil v-am inebunit cu aplicatiile.

188.pngGeoFCSB has joined the group News Reporters (invited by St.aMo).
 2014-04-19 18:30:09
188.pngGeoFCSB was uninvited by aMo from faction News Reporters (rank 2) after 20 days, without FP. Reason: Comportament neadecvat | Suferinte | Nesimtire.
 2014-04-17 19:30:22
188.pngGeoFCSB left faction News Reporters (rank 1) after 2 days using /quitgroup, WITH 40 FP.
 2014-02-10 09:18:38
CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Skype:george.fcsb46 | Yahoo Messenger:george.fcsb2014.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este un clan pretentios, bine organizat, cu membri valorosi si cand vezi ca ai ajuns sa fii in acest clan, iti dai seama ca ai ajuns undeva departe. 
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce pot eu si cu ce o sa-mi ceara liderul.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, sunt de acord. Mentionez ca mai am dreptul la o singura schimbare si de asta am nick-ul 'King.GeoFCSB' pe forum.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur. Multumesc ca mi-ati citit aplicatia, sper sa obtin o sansa in acest clan.

 

Link to comment
Share on other sites

Da, multumesc pentru neutre. Nu sunt acceptat, dar ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este ca majoritatea ma stiti dar tot 'neutru, nu te cunosc' imi dati, imi doresc foarte mult sa intru in acest clan dar nu mi se ofera si mie o sansa. Paste fericit.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.