Jump to content

Cerere - AIM - SpRaY

SpRaY
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Martin Ovidiu
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): In primul rand pot sa spun ca sunt un baiat de treaba, aia e clar, nu fac glume de ca***, nu am tradat si nu o sa tradez niciodata un frate,  imi place sa stau pe langa persoane adevarate, nu prefacuti, nesimtiti, si noobi, sunt o persoana comunicativa, o persoana care se integreaza usor intr-un grup de persoane.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : SpRaY
Nivel : 42
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: Joined 2013-01-19 13:23:58
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat de TripleXXX pentu 1 minut, id gresit.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/GHMGsKT.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SpRaY

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: martin.horia (skype), [email protected].
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este unul dintre cele mai serioase clanuri, un clan frumos, organizat si cu membrii de treaba.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Avand in vedere ca sunt in SFPD, va pot ajuta cu free-uri, si multe alte lucruri care le vom discuta intre noi. 
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Pentru cei care mi-ati dat neutru, vreau sa va spun ca nici eu nu va cunosc ( inafara de PiCi ), insa prin raspunsul vostru e posibil sa fiu respins, eu vreau sa va cunosc, sa fim colegi si sa comunicam, insa asta o putem face doar daca vreti si voi, eu va urez bafta tuturor, sper sa avem ocazia sa ne cunoastem.

Edited by SpRaY

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.