Po1son Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 (edited) Nick: Jack Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu): http://i.imgur.com/YPZGmCI.jpg Text: LM10 Detalii: Nu faceti exces de efecte. Calitate 150x300 pixeli. Detalii despre text: Cat mai frumos, sa se potriveasca cu stocul. Precizare: Premiul este pe blue.bugged.ro P.S.: Creatiile scrise cu LM10 le lasati aici. Daca vreti sa castigati premiu imi trimiteti creatiile prin pm FARA test. Deci, puneti un avatar aici si unu il trimiteti prin PM (FARA text). Premiul se castiga, desigur, daca avatarul este cel mai bun (pe gustul meu). Daca nu o sa imi placa avatarele voi cere T/C. Daca sunt mai putin de 6 poze, nu voi da premiul. Bafta! Edited April 22, 2014 by Jack - Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoreyTaylor Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1son Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Genial. Astept lucrarea fara text prin pm (pentru premiu). Mai astept lucrari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKing. Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Nick: Jack Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu): http://i.imgur.com/YPZGmCI.jpg Text: LM10 Detalii: Nu faceti exces de efecte. Calitate 150x300 pixeli. Detalii despre text: Cat mai frumos, sa se potriveasca cu stocul. Precizare: Premiul este pe blue.bugged.ro P.S.: Creatiile scrise cu LM10 le lasati aici. Daca vreti sa castigati premiu imi trimiteti creatiile prin pm FARA test. Deci, puneti un avatar aici si unu il trimiteti prin PM (FARA text). Premiul se castiga, desigur, daca avatarul este cel mai bun (pe gustul meu). Daca nu o sa imi placa avatarele voi cere T/C. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1son Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Foarte frumos, astept pm Fara text pentru premiu Mai astept cateva avatare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1son Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Daca sunt mai putin de 6 poze nu dau premiul (2 creatii abea). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1son Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Daca nu mai este vreo lucrare pana la 22:00 cer T/C. Nu va fi premiu daca nu se aduna minim 6 lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1son Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Vad ca nu posteaza nimeni, nu are rost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts