Jump to content

Cum sa faci sa ai mai mult fps in SA:MP

Massive
 Share

Recommended Posts

E un tutorial frate, de ce naiba toti sariti cu gura pe el? Macar el s-a chinuit sa faca ss si sa posteze pe forum, nu va inteleg; daca nu va intereseaza nu comentati.

ON: Bun pentru incepatori.

Salut buggeg. Am vazut ca multi au lag si sa misca incet cea ce este jenant si enervant

Intrati in Option > Display setup > Advanced si setati setariile ca in poze.

Poze :

... Multi dintre noi stim aceasta optiune, totusi respect nu am de ce sa te jignesc, eu i-au ca pe o demonstratie nu ca pe un tutorial. bravo.

Folositor celor care se apuca de Sa-mp si nu stiu cum sa mai scada din lag.Desi sa stii ca cu varianta acesta de setari nu garantezi ca nu mai ai lag in game.Ajuta dar depinde si de informatiile calculatorului pe care este rulat jocul.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...

Salut buggeg. Am vazut ca multi au lag si sa misca incet cea ce este jenant si enervant

Intrati in Option > Display setup > Advanced si setati setariile ca in poze.

Poze :

Asta stie tot sv-ul + Ce joc ma e asta la rezolutia aia de tot **** Sa fim seriosi! Ori joci frumos cu grafica ori nu mai joci!

• 4 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.