petru98 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Salut BuGGed. Am si eu o intrebare: Am vazut ca multi faceti video-uri. Mi se pare ceva foarte frumos, dar cu ce filmati si cum faceti sa vedeti de aproape, adica sa nu se vada ped-ul, sa nu se vada cand scriu ceva pe T...Cum faceti ? Dau +1 celui care imi spune detaliat ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan912 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Ca program iti recomand Playclaw 3, Bandicam, sau Mirillis Action...Ca sa ascunzi hud-ul apesi F7 de doua ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petru98 Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Ca program iti recomand Playclaw 3, Bandicam, sau Mirillis Action...Ca sa ascunzi hud-ul apesi F7 de doua ori. Da mai, dar cum fac sa nu se vada ped-ul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan912 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Da mai, dar cum fac sa nu se vada ped-ul ? Daca apesi F7 de doua ori raman doar ora/data si jos numele serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts