Menedatz Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Salut. Tocmai ce am observat ca sa anuntat ca se va deschide un server de MC pentru comunitatea buGGed. Am mai observat ca nu este nici un topic pe forum adresat in special acestui joc asa ca m-am gandit ca aici sa discutam despre el si despre serverul de Minecraft. Eu sunt curios cu ce plugin-uri va veni. Sper sa fie facut un shop iar maine cand vom intra sa ne fie date ceva detalii deoarece fiind un server "proaspat" configurat nu stim de ex care ar fi protectiile sau alte lucruri. Sper sa aibe si acele canale de chat separate cu /g, /h si canalul local pentru a evita lagul si spamul. Ar fi interesant daca ar fi adaugat si pluginul cu factiuni (am un lapsus, am uitat denumirea exacta). Eu ma pregatesc sa-mi fac hotel, casa cu 3 etaje si ferma de iron, pentru inceput (da, ati auzit bine, ferma de iron). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu13 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Mda, si eu am vazut ca se va deschide maine si abia astept sa se deschida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellix Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 o sa fiu un hobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts