Jump to content

Fara LAG!


VaduvaGabriel
 Share

Recommended Posts

Salut buGGed.Ro azi o sa va arat cum sa nu mai aveti lag pe server .

Bun sa incepem .
Instrucțiuni de instalare:


1. Ia un loc curat unmodded GTA
MODS = GAL-uri
A obține o instalare curată de GTA San Andreas, fără nici un fel de mods. Pentru a vă asigura că nu există mods precedente rămase, dezinstala dvs. GTA San Andreas, SAMP și eliminați folderul principal, de asemenea, după dezinstalarea.
De asemenea, șterge gta_sa.set situat în My Documents \ GTA San Andreas fișierele utilizatorului \ folderul (Pentru utilizatorii de Windows XP) sau în Documents \ GTA San Andreas fișierele utilizatorului \ folderul (Pentru Windows Vista sau Windows 7).
Apoi, instalați un curat GTA San Andreas si SAMP fără mods.
Du-te la My Documents \ GTA San Andreas fișierele utilizatorului \ SAMP \ folderul (Pentru utilizatorii de Windows XP) sau du-te laDocuments \ GTA San Andreas fișierele utilizatorului \ SAMP \ folderul (Pentru Windows Vista sau Windows 7).
Acolo, deschideți samp.cfg fișier folosind Notepad. Nu va fi o linie spune fpslimit = number> <some , schimba-l la fpslimit = 90 și salvați fișierul.
Conectați-vă la orice server de pe SAMP. Apăsați Esc în timp ce în joc. Du-te la Opțiuni> Display Settings> Avansate.
Există, rândul său, trage Distanța până la minimum. Opriți Frame Limitator. Setat FX calitate la Low. Set anti-aliasing la No. Set MIP-cartografiere pentru a reduce numărul Rezoluția ecranului pentru a 800x600x16 (sau 640x480x16 în cazul în care PC-ul este prea lent)
Închide jocul.

2. Shrink GTA folosind GTA Shrinker
Descărcați GTA Shrinker de aici: http://www.mediafire...qr3rwd5z1cttnq8
Extras fișierul oriunde.
Deschideți GTA_Shrinker.exe
Introduceți corect GTA San Andreas directorul principal în prima casetă
Click Shrink butonul pentru a începe scădere a fișierului gta3.img
Așteptați până când acesta este terminat
Descarcă TXD Workshop de aici: http://www.gtagarage...oad.php?f=18376
Deschide TXD Workshop. Faceți clic pe Deschideți IMG butonul. Navigați la dvs. GTA San Andreas \ modele de dosar și deschisgta3.img . Tip tree_hipoly19.dff în caseta de căutare din partea de jos-stânga a ecranului. Faceți clic dreapta tree_hipoly19.dff în panoul caseta de căutare de mai sus. Alegeți Înlocuiți din meniu. Înlocuiți cu tree_hipoly19.dff incluse în această descărcare:http://www.mediafire...7maqqc220hh7fhw
Tip sniper.txd în caseta de căutare din partea de jos-stânga a ecranului. Faceți clic pe sniper.txd în panoul caseta de căutare de mai sus. Faceți clic pe SNIPERcrosshair fișier în panoul de mijloc. Faceți clic pe Import butonul. Înlocuiți cu SNIPERcrosshair fișier inclus în această descărcare: http://www.mediafire...4sb9otnk772ohc4 . Faceți clic pe Salvare TXD butonul. Închide TXD Workshop.

3. Utilizați particule și efecte de slabă calitate
Descărca aceste fișiere: http://www.mediafire...r6fkgai99t9ecq�(EDIT: fix textură de apă neagră cu textură de apă exotice)
Extras și copiați-lipiți-le la \ Rockstar Games \ GTA San Andreas \ modele \ folderul
Suprascrie când a fost întrebat

4. Utilizați Timecyc maximă FPS
Descarca acest FPS maxim timecyc și modded gta_sa.exe necesare pentru a rula: http://www.solidfile...m/d/06ed773f37/
Extrage fișierele
Copy-Paste descărcat gta_sa.exe a \ Rockstar Games \ GTA San Andreas \ directorul principal. Suprascriere atunci când a cerut.
Copy-Paste descărcat timecyc.aaa fișierul \ Rockstar Games \ GTA San Andreas \ date \ folderul

5. Utilizați SAMP Stream Extender Ini (CLEO 4 este necesar)
ATENȚIE: Dacă joci la U-CA sau ESL, atunci nu faci acest pas ca utilizarea CLEO nu este permis pe U-CA și ESL. În caz contrar, continuați cu pași:
Descărcați și instalați CLEO 4 de aici: http://cleo.sannybui...CLEO4_setup.exe
Descărcați Samp Stream Ini fișiere Extender de aici: http://www.solidfile...m/d/77f126486c/
Extrage fișiere
Copie StreamIniExtender.cs fișier \ Rockstar Games \ GTA San Andreas \ CLEO \ folderul
Copiați StreamSAMP.ini a \ Rockstar Games \ GTA San Andreas \ directorul principal.

Bucurați-vă! Acum aveți FPS maxim PC-ul poate atinge de SAMP!

IMPORTANT: După instalarea mai sus SAMP Stream Ini Extender, nu veți auzi nici un sunet în joc, ceea ce determină creșterea FPS. Cu toate acestea, dacă totuși doriți să auziți sunete din spate, apoi deschideți StreamSAMP.ini -ați copiat în folderul principal GTA. În ea, scoateți linia nosound . Închideți și salvați fișierul și reporniți jocul de a auzi sunetele din nou. Dar tine minte, sună cauza FPS pierderi.(Puteți găsi mai multe trucuri care le puteți face cu SAMP Stream Ini Extender prin citirea Stream Inițiativa Extender Readme.txt -ați copiat în folderul principal GTA San Andreas)
 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.