Jump to content

Sugestie +inca un server minecraft


-Hover-

Recommended Posts

Salut!

Având în vedere ca primul server este deja plin din primele 2 secunde(cu propunerea asta nu am venit ca este serverul 1 FULL ci ca altii prefera alte moduri DE JOC)de când s-a deschis am venit cu o propunere in special pentru Shad0w, pe care am vrut sa o fac mai devreme dar nu am gasit cum sa vorbesc cu el.

Propunerea mea este urmatoarea:

Să introducem serverul meu de minecraft in comunitatea buGGed care este hostat, gata făcut si configurat după placul tuturor jucătorilor care oferă un stil de joc mai "Hard" sa-i zicem nu toate pe tavă direct protectii si full diamond si mai ştiu eu ce.

Daca Shad0w ar accepta , aş fii foarte atent la sugestiile voastrea adică ce moduri ați prefera/pluginuri/comenzi si alte implementări.

Serverul meu are 30 sloturi ,daca este nevoie marim, merge foarte bine , multe plugin-uri interesante să zicem cum ar fii random spawn cand intrii pe server incepi sa zicem intr-o jungla sau pe ocean si tie ti se oferă o barca si câteva iteme, bineînteles dacă nu vă va place sunt dispus să schimb dupa propunerile voastre, asta era doar un exemplu.Pot face creative/spleef/hide'n'seek/tntrun/splegg/hungergames/skyblock si multe altele acestea fiind pe puncte, de ex castigi 1 meci de spleef primesti 50 coins cu care sa poti lua potiuni si alte avantaje ingame.

Cu ce mă aleg eu: Ei bine eu nu mă aleg cu nimic fac asta doar din plăcere , serverul are ceva vechime de când ruleaza non-stop dar nu prea este populat.

Având in vedere că unul este deja survival , celălalt adică al meu poate fii doar minigames depinde ce alegeti.

Astept deciziile voastre si mai ales pe a lui Shad0w , acest topic l-am facut ca sa pot stabilii cu el.

Link to comment
Share on other sites

Eu cred că este o idee bună.

@AIM.Soldato băiatu vrea sa ofere playerilor si alte moduri de joc , nu să ofere sloturi că sloturi poate pune oricine.

Eu am mai jucat pe serverul lui si cred ca toti din comunitate ar fii incântati sa joace pe un asemenea server.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.