Popular Post Savage Benqletz Posted April 28, 2014 Popular Post Share Posted April 28, 2014 (edited) Buna ziua, am venit cu o propunere probabil nu prea obisnuita pentru voi. Cred cu tarie ca sunt multi jucatori pe aceasta comunitate care joaca si Metin 2, orice tip. Servere private, sau chiar originalul. Eu sunt un jucator pe cel original, dar sper sa joc pe comunitatea mea, pe bugged. Sa infintam un server de Metin 2, numit Metin2 Bugged. Probabil veti spune ca voi administratorii, sau adminii / helperii, nu joaca metin2. Dar nici nu trebuie, trebuie sa faceti niste aplicatii construite pe baza unor cunostinte minime luate dupe net. Astfel va veti da seama cine cunoaste sau nu domeniul. Si mai cred ca serverul de metin 2 v-a avea multi jucatori, fiind un joc cunoscuti de multi, poate mai cunoscut decat serverul de SA:MP. Deci ar fi o ocazie de a sporii numarul de oameni pe comunitate, probabil si donatiile vor fi in numar destul de mare. Un server de metin2, cu un patch bun, fara buguri, si cu un scripter pe cinste, poate dezvolta si niste bani.La fel ca multe private. Vreau sa va dati seama de oportunitate sa va ganditi bine, puteti gasii un om sa creeze un patch de la 0, sau sa combine, site-ul nu va mai fi necesar, site-ul fiind chiar bugged.ro. Facem o sectiune la fel ca la minecraft.Designer slava domnului, tot avem pe server.Sper ca numarul de +1 sa compenseze gandirea voastra si conceptiile fata de jocul metin2, care de altfel este foarte fun si foarte frumos.Este cazul sa trecem la un alt nivel, sa extindem comunitatea. Daca vreti un server de metin 2 pe comunitate, +1 pentru suport. Edited April 28, 2014 by Benqletz. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Nu o sa fie facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts