Jump to content

Cerere[AIM]-iSoundz


Azsny
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Serban.
Varsta: 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de 14 ani,pot spune ca am si unele calitati cat si unele defecte.Nu imi plac agramatii,nu ii tratez cu dispret dar nici nu le dau prea multa importanta.Eu sunt linistit de fel,nu imi place sa ma bag in scandaluri,am cei 7 ani de acasa,sunt serios atunci cand este cazul,imi place sa lucrez in echipa,imi place foarte mult sa fac parte dintr-un grup cu scopul de a imi face prieteni.Dezavantajul meu este ca sunt usor de influentat,am primit cateva "tepe" cu ajutorul acestui dezavantaj.Cam astea sunt calitatile si dezavantajele mele,sper sa va fi placut.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : iSoundz
Nivel : 26
Nume folosite anterior: [b2w]boriss14
Vechime pe server: Joc de pe data de 2012-11-15 20:42:26
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):
Nu.

Poza cu invitatie:  http://cubeupload.com/im/6i6mI4.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/iSoundz

Aici am de mentionat ceva,datorita pauzei pe care am luat-o,faction history s-a sters [TurbaTu mi-a confirmat asta].Factiunile mele sunt la semnatura.CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: [email protected]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Este un clan serios,activ si cu niste membri speciali.Am aici cativa colegi si chiar prieteni.Toti playerii lauda acest clan si doresc sa il incerc.Vreau sa raman alaturi de el mult timp.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Eu sincer cred ca pot ajuta acest clan cu activitate,seriozitate putina "caterinca " si cu orice este nevoie sau imi este impus.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.