multefloriii Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Deci,azi dimineata Mi-am facut 3 canini si mi-au disparut.Mi-au disparut si caii cu armuri de diamant pe ei :((((.Sper sa se rezolve bugul.Multi playei s-au plans de problema asta :(.Dar as dorii sa imi fie respawnati caii si caini...am pierdut 4 armuri de cal de diamant :(.Sper sa se rezolve.Multumesc pt intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPGAlex Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Am observat ca nuprea sunt multe animale pe server, probabil e de la clear lag. @Shad0w, daca vrei pluginul configurat corect, da-mi un pm si ti-l dau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxXxExtremexXxX Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Clear lag-ul a fost setat sa omoare mobii in general, poate Shad0w s-a gândit că mobi = scheleti, creeperi zombii etc., dar Clear Lag-ul a sters toti monstrii si animalele (ce face si comanda /lagg killmobs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.