Jump to content

Bug-Dispar itemele din inventar...


badboy111

Recommended Posts

Deci eram pe server si stateam la mob-spawnerul meu, faceam lvl, cand am dat sa combin niste arcuri, in asteptarea mobilor, dintr-o data practic mi se sterg toate itemele din inventar, toate tarnacoapele enchentate cu lvl 30 mi-au disparut, aveam 4 tarnacoape enchentate recent... De asemenea mai aveaem un arc cu enchant, sabie la fel, 5 stakuri oase, 6 stakuri sageti.Toate au disparut, doar itemele care le purtam (armura, pantaloni, papuci si casca)au mai ramas, in rest totul s-a dus, am ramas cu inventarul gol, si era plin, de acea am vrut sa combin arcurile pentru a face loc.Si nu am fost singurul, mai erau cam 3 playeri pe server care spuneau de aceasta problema.Oare este posibil ca un admin sa le fi sters din greseala?(aceasta este doar o presupunere vaga, nu sunt sigur).

Eu spun ca acest "bug" este foarte serios si trebuie tratat ca atare, cum ar fi sa stau eu sa muncesc 5 in mina sa fac diamante si altele si dintr-o data sa i-mi dispara toate ? Daca i se intampla vre unui player ceva de genu sau ceva asemanator nu prea cred ca o sa mai continue sa joace pe acest server... Ca eu am stat 3 ore sa fac de vreo 7 ori lvl 30 si era sa ma las de server. Daca bugul persista cred ca o sa fie o mare problema, deci spun sa fie rezolvat acum.

P.S.: aș dori un admin cu acces la game mode sa imi lase mesaj aici daca imi recuperez itemele... Nu cred ca e corect sa stau 3 ore sa fac acele iteme (si nu mais spun de diamantele folosite) si sa imi dispara pur si simplu

Link to comment
Share on other sites

Din cauza de la pluginu anti-hack , ai combinat itemele cand era lag si pluginu a sters iteme ca si cum le-ai fi combinat pe toate dintr-o data , data viitoare foloseste si tu cufarul si combina cate un item la 2-3 minute si nu o sa ai probleme

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.