framy123 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Minecraft MC.BUGGED.RO Subiectul video-ului:Nu este un anume subiect sunt niste video-uri care ar trebui sa va impresioneze si sa va faca sa jucati minecraft.Noi nu vrem ca lumnea sa creada ca facem asta doar pentru ca vrem +1 sau alte chestii..NU,noi o facem de distractie. O scurta prezentare:Nu necesita prezentari!Totul vine de la sine! Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=ERF1HEifL2E&feature=youtu.be Daca faceti post-uri gen: -Ai vocea subtire! -E jalnic -Exista buton de -1! Daca aveti de cand sa puneti atlfel de comm-uri mai bine nu le puneti nu are rost sa va bateti joc de cineva doar ca sa va aflatii in treaba!Cui ii place bine cui nu sa faca si el ce facem noi si atunci mai vorbim! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopeful Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Naspa, ai lag, se aude bazait si casa e urata, parearea mea si daca ar exista -1 pe forum ti-as da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielM0 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Frumos ai +1 mie personal imi place uni au ceva cu tine dar nu stiu ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 @Robytzu10-Exact cea ce ziceam lag-ul este de la server daca intri pe MC ai vedea ca toti scriu pe chat ca este lag,se aude destul de bine si casa este la inceput eu filmez tot ce fac nu fac casa imensa si apoi va arat casa eu filmez sa arat cum evoluez @AIMDanniel-Mersi omule!Apreciez Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaCks Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 casa naspa, nu sunt hater dar 2 pe 2 ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 snacks.-La ce te referi 2 pe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golan Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Frumos , am sa intru si eu +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Golan-Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Minecraft MC.BUGGED.RO EPISODUL 2 Subiectul video-ului:Nu este un anume subiect sunt niste video-uri care ar trebui sa va impresioneze si sa va faca sa jucati minecraft.Noi nu vrem ca lumnea sa creada ca facem asta doar pentru ca vrem +1 sau alte chestii..NU,noi o facem de distractie. O scurta prezentare:Nu necesita prezentari!Totul vine de la sine! Link catre Filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=Jij-Y6EAEI4 Daca faceti post-uri gen: -Ai vocea subtire! -E jalnic -Exista buton de -1! Daca aveti de cand sa puneti atlfel de comm-uri mai bine nu le puneti nu are rost sa va bateti joc de cineva doar ca sa va aflatii in treaba!Cui ii place bine cui nu sa faca si el ce facem noi si atunci mai vorbim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNNd3R Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Nu le am cu Minecraft-ul prea bine am vazut alte video-uri mai bune dar este un video cam naspa fara suparare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanov09 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Man nu ma pricep la mc si nush ce sa zic dar te astept pe samp sa facem stunt:X:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 JusTeX.88-Sunt la inceput! Ivanov-O sa vin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Minecraft MC.BUGGED.RO EPISODUL 3 Subiectul video-ului:Nu este un anume subiect sunt niste video-uri care ar trebui sa va impresioneze si sa va faca sa jucati minecraft.Noi nu vrem ca lumnea sa creada ca facem asta doar pentru ca vrem +1 sau alte chestii..NU,noi o facem de distractie. O scurta prezentare:Nu necesita prezentari!Totul vine de la sine! Link catre Filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=zCi4IXe_5IQ Daca faceti post-uri gen: -Ai vocea subtire! -E jalnic -Exista buton de -1! Daca aveti de cand sa puneti atlfel de comm-uri mai bine nu le puneti nu are rost sa va bateti joc de cineva doar ca sa va aflatii in treaba!Cui ii place bine cui nu sa faca si el ce facem noi si atunci mai vorbim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnior Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Nu le am cu Minecraft-ul prea bine am vazut alte video-uri mai bune dar este un video cam naspa fara suparare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 17, 2014 Author Share Posted May 17, 2014 MINECRAFT 1:https://www.youtube.com/watch?v=mVr0URKv80k 2:https://www.youtube.com/watch?v=vxTnuRun9gI Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeenStep Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Destul de frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
framy123 Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts