Jump to content

Cerere [AIM]-FibraOptica


PhenomeN.
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

 

Nume:Soare Teodor

Varsta:14

Autodescriere (~ 30 cuvinte):Numele meu este Soare Teodor şi am 14 ani. Sunt elev în clasa a 7-a B, la Şcoala Generală nr. 1 din Titu. Îmi place foarte mult la şcoală pentru că învăţ multe lucruri noi, dar şi pentru că mă întâlnesc cu colegii mei, care îmi sunt şi prieteni. Materiile mele preferate sunt matematica, sportul şi limba romana.Profesorii mei preferaţi sunt: doamna de matematica şi profesorul de istorie, pentru că sunt persoane calme, care ne explică cu răbdare ori de câte ori nu înţelegem sau avem nelămuriri. De asemenea doamna dirigintă îmi place foarte mult, pentru că este apropiată de noi, astfel că noi o considerăm pe dânsa ca pe a doua noastră mamă.

Pe lângă materiile la care trebuie să învat, îmi place foarte mult şi sportul. Cred că atunci când voi fi mare voi merge la un liceu sportiv, iar apoi la o facultate sportivă. Dintre sporturi cel mai mult îmi place fotbalul. Aproape la fiecare oră de sport noi jucăm fotbal, dar şi în unele zile după ce ies de la şcoală. Mi-ar face multă plăcere ca atunci când voi fi mare să ajung un jucător de fotbal celebru, aşa cum sunt fotbaliştii mei preferaţi: Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu. Echipele de fotbal pe care le prefer sunt Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova.

În timpul liber îmi place să joc fotbal, aşa cum spuneam, dar mai am şi o serie de alte pasiuni. Printre aceste pasiuni se numără navigarea pe internet şi jocurile online, dar şi chatul pe internet cu colegii de şcoală sau prietenii mei. Atunci când vremea îmi permite, îmi place să fac drumeţii împreună cu părinţii, motiv pentru care părinţii mei mi-ai cumpărat un "mountain bike" cu 18 viteze de care sunt foarte mândru. Primăvara şi vara îmi place foarte mult să merg cu rolele în parc, iar dacă există puţin vânt să înalţ un zmeu.

 

 

STATISTICI ONLINE:

 

San Andreas - Multiplayer:

 

Nick :FibraOptica

Nivel :19

Nume folosite anterior:Nu am avut altele nick-uri anterioare.

Vechime pe server:7 luni

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut.

 

Poza cu invitatie:http://imgur.com/O0d2E7j

 

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/FibraOptica

 

 

 

CONTACT/ETC.:

 

Contact skype/yahoo messenger:Teodor Soare-skype.

De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Este un clan care dispune de membrii capabili si seriosi.

Cum consideri ca poti ajuta clanul? : O sa ajut clanul ce pot.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Edited by teodor.soare
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.