Jump to content

[problema] hp/health barul playerilor


Recommended Posts

Am si eu o problema nu pot vedea hp playerilor nu imi arata, tin sa precizez ca am reinstalat gta san andreas & samp de 4-5 ori si descarcat la fel din locuri diferite si am sters si gta_Set, e o problema de altundeva, software.

 

http://i.imgur.com/yo12JWb.jpg

 

Folosesc windows 7 x64 biti o placa video integrata intel hd de la procesor intel g3220.

Edited by KhefreN_LautaR
Link to comment
Share on other sites

Incearca sa instalezi un driver mai vechi la placa video, probabil ai o placa video integrata. Am vazut ca altii care au avut aceasi problema asa au rezolvat-o.

Acum incerc. mersi!

 

Incearca relog, si daca nu merge reinstaleaza SA

Uite aici un membru care citeste topicul nu ca tine care habar nu ai pe ce plante esti.

Link to comment
Share on other sites

Am si eu o problema nu pot vedea hp playerilor nu imi arata, tin sa precizez ca am reinstalat gta san andreas & samp de 4-5 ori si descarcat la fel din locuri diferite si am sters si gta_Set, e o problema de altundeva, software.

 

http://i.imgur.com/yo12JWb.jpg

 

Folosesc windows 7 x64 biti o placa video integrata intel hd de la procesor intel g3220.

 

Poate fii din 2 motive : Ori de la joc, din Options> Display . 

Ori windows-ul e problema. Adica, ti-a intrat un virus in calculator, ti-a sters niste fisiere.. si aia e . 

Dai un reinstall la windows, ca nu e mare lucru.. Exista net. Descarci totul ;).

Link to comment
Share on other sites

Poate fii din 2 motive : Ori de la joc, din Options> Display . 

Ori windows-ul e problema. Adica, ti-a intrat un virus in calculator, ti-a sters niste fisiere.. si aia e . 

Dai un reinstall la windows, ca nu e mare lucru.. Exista net. Descarci totul ;).

Windows e nou instalat acum 3 zile am antivirus licentiat si nu am cum sa am virusi.

Link to comment
Share on other sites

Windows e nou instalat acum 3 zile am antivirus licentiat si nu am cum sa am virusi.

Sincer, nu conteaza. Virusii iti patrund in calculator, chiar daca ai cel mai bun antivirus. Asa sunt facuti. N-are cum sa nu intre:-j..

Reinstaleaza-l din nou.. Si nu o sa mai ai problema asta.

Link to comment
Share on other sites

Sincer, nu conteaza. Virusii iti patrund in calculator, chiar daca ai cel mai bun antivirus. Asa sunt facuti. N-are cum sa nu intre:-j..

Reinstaleaza-l din nou.. Si nu o sa mai ai problema asta.

Au mai multi problema asta si e imposibil sa avem toti virisui, e de la software, directx...

Link to comment
Share on other sites

Sincer, nu conteaza. Virusii iti patrund in calculator, chiar daca ai cel mai bun antivirus. Asa sunt facuti. N-are cum sa nu intre:-j..

Reinstaleaza-l din nou.. Si nu o sa mai ai problema asta.

sunt de acord, cel mai bun antivirus e utilizatorul însuşi.

 

Despre asta vorbeam acum 2 zile cu cineva pe PM-uri, la fel, i-am sugerat drivere mai vechi pentru placa video, nu ştiu dacă a reuşit să rezolve sau nu. Recomand ultimul directx instalat şi dacă nu merge cu ultimele drivere video, atunci cu unele mai vechi. Una din două. Cei care vorbesc de viruşi, din partea mea nu mai postaţi în topicurile de probleme ale jocului. Viruşii afectează în alte moduri problemele PC-ului, îi doare pe ei la bască de bara voastră de viaţă de la joc. Viruşii sunt făcuţi să fure date. Valabil şi pentru cel care zice "relog şi apare bara". E o problemă urâtă. Ce San Andreas ai? Recomand versiunea HOODLUM lipsită de moduri. Problema a avut-o şi adoniss şi nu prea l-am putut ajuta. PC-ul este nou, sau doar windowsul?

Link to comment
Share on other sites

Am avut problema asta, si da aveam placa integrata. Mi-am luat un GTX 660 si acum imi apare. Cauta un downgrade la drive-ul placi integrate..asta e tot ce stiu. Une;e update-uri la Drivere aduc imbunatatiri care nu sunt ''placute'' Pc-ului.

Link to comment
Share on other sites

Incearca relog, si daca nu merge reinstaleaza SA

A zis deja omu; ca si-a reinstalat jocul de 4 ori...alta solutie mai geniala de atat nu puteai da?

 

Am avut odata problema asta de la un mod. Tot lafel, faceam sampul de cateva ori dar bagam si modurile. unul din ele era bugat. Daca nu e asta e de la virusi sigur

Link to comment
Share on other sites

sunt de acord, cel mai bun antivirus e utilizatorul însuşi.

 

Despre asta vorbeam acum 2 zile cu cineva pe PM-uri, la fel, i-am sugerat drivere mai vechi pentru placa video, nu ştiu dacă a reuşit să rezolve sau nu. Recomand ultimul directx instalat şi dacă nu merge cu ultimele drivere video, atunci cu unele mai vechi. Una din două. Cei care vorbesc de viruşi, din partea mea nu mai postaţi în topicurile de probleme ale jocului. Viruşii afectează în alte moduri problemele PC-ului, îi doare pe ei la bască de bara voastră de viaţă de la joc. Viruşii sunt făcuţi să fure date. Valabil şi pentru cel care zice "relog şi apare bara". E o problemă urâtă. Ce San Andreas ai? Recomand versiunea HOODLUM lipsită de moduri. Problema a avut-o şi adoniss şi nu prea l-am putut ajuta. PC-ul este nou, sau doar windowsul?

Am pc nou, placa video e integrata si nu gasesc driverele vechi noi, asa se cheama procesorul g3200 intel, daca puteti sa imi lasati si link directx, eu il am 11.

eu cand intru intr-un bar am un lag infernal !Iar cand ies jocul merge perfect!

Tu ai citit continutul topicului sau macar titlul? 

Link to comment
Share on other sites

@, Salut! Aceeasi problema am avut-o si eu, este de la moduri. La mine era cauzata de ENB care era instalat prost. Dezinstaleaza ENB-ul si eventual incearca altul sau acelasi, dar fii mai atent la instalarea lui. Daca nu merge nici asa, adu-ti aminte ce moduri ai mai bagat de genul acesta (nu masini/skin-uri), moduri ca si "colormode", vegetation pack, hud.txd, etc. si sterge-le/reinstaleaza-le.

Sper ca te-am ajutat!

 

EDIT: Am observat in poza ta ca folosesti un hud diferit. Poate fii bugg-uit. La fel si radarul.

P.S.: Degeaba dezinstalezi GTA daca nu stergi si gta_sa.set din C:\Users\User\Documents\GTA San Andreas User Files

Edited by ChangeDeaD
Link to comment
Share on other sites

@, Salut! Aceeasi problema am avut-o si eu, este de la moduri. La mine era cauzata de ENB care era instalat prost. Dezinstaleaza ENB-ul si eventual incearca altul sau acelasi, dar fii mai atent la instalarea lui. Daca nu merge nici asa, adu-ti aminte ce moduri ai mai bagat de genul acesta (nu masini/skin-uri), moduri ca si "colormode", vegetation pack, hud.txd, etc. si sterge-le/reinstaleaza-le.

Sper ca te-am ajutat!

 

EDIT: Am observat in poza ta ca folosesti un hud diferit. Poate fii bugg-uit. La fel si radarul.

Nu mai folosesc nici un mod.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.