SpRaY Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Nick: SpRaY Level: 3 Descriere problema: am intrat intr-o masina de golf si mi-a aparut o crosa si am luat ban permanent scria hacking weapons dar nu am fost eu de vina crosa apare daca intri intr-o masina de golf. Oare e un fel de bug?.:-/ am si poza ca dovada dar nu stiu sa o pun pe site daca aveti nevoie de e-a contact [email protected] o trimit pe mess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingy Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Nick: MrKaXor2 Level:2 si 7 respect points Descriere problema: ma plimbam si dintr-o data mi-a aparut ai luat ban permanent si scriea ceva de arma. nu am facut nik, doar munceam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanstarx Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 nick:StefanStar level:4 Descriere probleme:Ma plimbam cu masina la fish (aveam deagle)si se impuscau unii si voiam sa ma rafuiesc si eu dupa care dau sa imi schimb arma si vad cutit la mine si dupa primesc BAN for weapons hacking Knife si nu stiu de unde a aparut cutitul ala eu aveam doar deagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nick: SpRaY Level: 3 Descriere problema: am intrat intr-o masina de golf si mi-a aparut o crosa si am luat ban permanent scria hacking weapons dar nu am fost eu de vina crosa apare daca intri intr-o masina de golf. Oare e un fel de bug?.:-/ am si poza ca dovada dar nu stiu sa o pun pe site daca aveti nevoie de e-a contact [email protected] o trimit pe mess. Apare daca ai s0beit instalat. Chiar daca e dezactivat, tot apare cand intri in masina de golf. Mai folosim S0beit pentru a testa anti-hack-ul de pe server, si am patit si eu asta. Vei primi unban, insa iti recomand sa dezinstalezi acest s0beit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 nick:StefanStar level:4 Descriere probleme:Ma plimbam cu masina la fish (aveam deagle)si se impuscau unii si voiam sa ma rafuiesc si eu dupa care dau sa imi schimb arma si vad cutit la mine si dupa primesc BAN for weapons hacking Knife si nu stiu de unde a aparut cutitul ala eu aveam doar deagle Nu exista un astfel de bug. Dezinstaleaza s0beitul ca iti poate face surprize pe viitor si unban nu mai primesti. Ai fost debanat. Nick: MrKaXor2 Level:2 si 7 respect points Descriere problema: ma plimbam si dintr-o data mi-a aparut ai luat ban permanent si scriea ceva de arma. nu am facut nik' date=' doar munceam :( [/quote'] NU AICI SE FAC CERERILE DE UNBAN, ci aici: http://bugged.ro/Forum-cereri-unban-unban-requests La fel si tie iti spun, dezinstaleaza-l, unban nu mai primesti data viitoare. Debanat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.