Jump to content

Cerere unban

SpRaY

Recommended Posts

Nick: SpRaY

Level: 3

Descriere problema: am intrat intr-o masina de golf si mi-a aparut o crosa si am luat ban permanent scria hacking weapons dar nu am fost eu de vina crosa apare daca intri intr-o masina de golf. Oare e un fel de bug?.:-/ am si poza ca dovada dar nu stiu sa o pun pe site daca aveti nevoie de e-a contact [email protected] o trimit pe mess.

nick:StefanStar

level:4

Descriere probleme:Ma plimbam cu masina la fish (aveam deagle)si se impuscau unii si voiam sa ma rafuiesc si eu dupa care dau sa imi schimb arma si vad cutit la mine si dupa primesc BAN for weapons hacking Knife si nu stiu de unde a aparut cutitul ala eu aveam doar deagle

Nick: SpRaY

Level: 3

Descriere problema: am intrat intr-o masina de golf si mi-a aparut o crosa si am luat ban permanent scria hacking weapons dar nu am fost eu de vina crosa apare daca intri intr-o masina de golf. Oare e un fel de bug?.:-/ am si poza ca dovada dar nu stiu sa o pun pe site daca aveti nevoie de e-a contact [email protected] o trimit pe mess.

Apare daca ai s0beit instalat. Chiar daca e dezactivat, tot apare cand intri in masina de golf.

Mai folosim S0beit pentru a testa anti-hack-ul de pe server, si am patit si eu asta.

Vei primi unban, insa iti recomand sa dezinstalezi acest s0beit.

nick:StefanStar

level:4

Descriere probleme:Ma plimbam cu masina la fish (aveam deagle)si se impuscau unii si voiam sa ma rafuiesc si eu dupa care dau sa imi schimb arma si vad cutit la mine si dupa primesc BAN for weapons hacking Knife si nu stiu de unde a aparut cutitul ala eu aveam doar deagle

Nu exista un astfel de bug. Dezinstaleaza s0beitul ca iti poate face surprize pe viitor si unban nu mai primesti.

Ai fost debanat.

Nick: MrKaXor2

Level:2 si 7 respect points

Descriere problema: ma plimbam si dintr-o data mi-a aparut ai luat ban permanent si scriea ceva de arma. nu am facut nik' date=' doar munceam :(

[/quote']

NU AICI SE FAC CERERILE DE UNBAN, ci aici: http://bugged.ro/Forum-cereri-unban-unban-requests

La fel si tie iti spun, dezinstaleaza-l, unban nu mai primesti data viitoare.

Debanat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.