alex2lex Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Aici va dati frau liber imaginatiei, ce credeti ca am putea adauga la Factiunea PD pentru a o face mai interesanta. Model Propunere: Nick: Propun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGE Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nick:MaxKillS Propun:Sa se bage radar iar cei care fac curse ilegale sa li se dea o anumita suma la amenda+carnetul luat Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 LGE ideea ta este foarte buna , sa se adauge radar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2lex Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 este o idee buna, am inteles ca se are in vedere dar o sa ii mai reamintesc eu lui Shad9w Link to comment Share on other sites More sharing options...
onetu Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 daa este o idee excelenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4zen Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Nu o sa puna shad radar nici daca ii dai un BJ, NuAmNume, crede-ma ;)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2lex Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 BJ ineamna ce cred eu? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGE Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nick:MaXKillS Propun:CA sa se faca un film ca la NG(daca se poate) Si sa se faca mandate sa se duca la mafi sa li se confiste droguri iar cei care se opun primesc w3 sau un anumit w.Ar ajuta cu mult pentru ca asa ar fi mai multa activitate asa dupa w cine ar fugi dupa 10 w ca te plictisesti pana la urma dar asa 1 pe zi sa se fa cate un mandat unde cei care lipsesc sa primesca FW(sa se faca topic de invoiri incaz ca nu paote). Si sa se mearga cu urmatoarele masini: , , Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4zen Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Desteapt-o, PD e cu circulatia, nu cu mandate de droguri si alte cacaturi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGE Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 R4zen tu ce te bagi esti noul lider ua ce misto desteapto Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4zen Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 In primul rand, invata sa vorbesti si sa scrii corect gramatical. In al doilea rand, nu sunt liderul PD, si chiar nu imi pasa de chestia asta, nu mai joc pe bugged. In al treilea rand, . ti-am raspuns la propunerea tampita pe care ai sugerat-o. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 1. r4zen esti cam nesimtit. 2. daca nu mai joci pe bugged ce te mai intereseaza atunci? Dute pe alt forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Daca nu mai esti pe acest server poti pleca definitiv ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Si PD . nu se ocupa cu mandatele de perchezitie,ei se ocupa cu traficul,W1. etc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin7 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Daca te-ai lasat R4zen,dupa mine nu m-ar mai interesa de acest SV/FORUM.Sti proverbul ala "LASANE,LASANE,OLE OLE OLE"=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2lex Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 GATA ma baieti, potoliti-va. Razen cam au si ei dreptate, ce rost mai are sa dai raspunsuri la intrebari ce nu te mai privesc in mod direct? Topicul asta este facut ca liderul sa asculte propuneri din partea colegilor lui de factiune si este un lucru admirabil ca ei incearca sa aduca ceva nou. Daca stai si te gandesti putin, un membru PD poate da /frisk si confisca arme, materiale, droguri ceea ce inseamna ca se ocupa si cu aceste lucruri, nu numai cu circulatia rutiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George. Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 fiti si voi oameni si na va mai certati atata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LusiaN Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Nick: ShR3k Propun: Ca in jail sa avem uniforme de detinuti si sa fie o sala de mese PS: sala de mese e asa daka doriti dar cu uniformele chiar ar fi bestial si in jail:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGE Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Pro chiar ar fi tare sa aiba uniforme sala de mese nu stiu la ce ar folosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2lex Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Din cate stiu, nu prea se poate sa aibe uniforme dar se poate sa aibe acelasi skin. o sa trimit un PM catre Shad9w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4zen Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Eu ma bag pentru ca voi faceti sugestii care sunt la FBI (mandate de perchezitie, droguri). Si asa e, PD e numai wanted si circulatie, dar cum NU AVETI RADAR, nu faceti decat wanted. :)) Si ma bag pentru ca am dreptul sa imi exprim parerea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onetu Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Nick : Bladsus Rank : 1 Propunere : Sa se schimbe skinurile .. :> (si cand se mai face sedinta ca aseara nu a fost.. vreau sa iau rank up sa conduc bullet rank 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi333 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.