Jump to content

Propuneri PD

alex2lex

Recommended Posts

Nick:MaXKillS

Propun:CA sa se faca un film ca la NG(daca se poate)

Si sa se faca mandate sa se duca la mafi sa li se confiste droguri iar cei care se opun primesc w3 sau un anumit w.Ar ajuta cu mult pentru ca asa ar fi mai multa activitate asa dupa w cine ar fugi dupa 10 w ca te plictisesti pana la urma dar asa 1 pe zi sa se fa cate un mandat unde cei care lipsesc sa primesca FW(sa se faca topic de invoiri incaz ca nu paote).

Si sa se mearga cu urmatoarele masini:Vehicle_596.jpg , Vehicle_427.jpg , Vehicle_599.jpg

In primul rand, invata sa vorbesti si sa scrii corect gramatical.

In al doilea rand, nu sunt liderul PD, si chiar nu imi pasa de chestia asta, nu mai joc pe bugged.

In al treilea rand, . ti-am raspuns la propunerea tampita pe care ai sugerat-o.

:)

GATA ma baieti, potoliti-va. Razen cam au si ei dreptate, ce rost mai are sa dai raspunsuri la intrebari ce nu te mai privesc in mod direct? Topicul asta este facut ca liderul sa asculte propuneri din partea colegilor lui de factiune si este un lucru admirabil ca ei incearca sa aduca ceva nou.

Daca stai si te gandesti putin, un membru PD poate da /frisk si confisca arme, materiale, droguri ceea ce inseamna ca se ocupa si cu aceste lucruri, nu numai cu circulatia rutiera.

Eu ma bag pentru ca voi faceti sugestii care sunt la FBI (mandate de perchezitie, droguri).

Si asa e, PD e numai wanted si circulatie, dar cum NU AVETI RADAR, nu faceti decat wanted. :))

Si ma bag pentru ca am dreptul sa imi exprim parerea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.