Jump to content

Graphic Design - Photo manipulation [New planet]

Nyro
 Share

Recommended Posts

Felicitări Nyro, ai progresat extrem de mult! Ai devenit printre cei mai buni designeri din ţară. Dar nu eşti cel mai bun, cum afirmă unii pe-aici. 

Asta conştientizezi şi tu, cred. Mai ai de muncă până să ajungi în vârful muntelui. :)

Keep going on.

ps: ai încercat să te înscrii în contest-uri pe 99designs? se câştigă bani buni (un logo câştigător primeşte de la $200 până la $1,200) / sunt mai multe categorii (webdesign, business card, t-shirt design etc.)

ps2: foloseşti tabletă grafică? dacă da, ce firmă/model?

Edited by William.

Felicitări Nyro, ai progresat extrem de mult! Ai devenit printre cei mai buni designeri din ţară. Dar nu eşti cel mai bun, cum afirmă unii pe-aici. 

Asta conştientizezi şi tu, cred. Mai ai de muncă până să ajungi în vârful muntelui. :)

Keep going on.

ps: ai încercat să te înscrii în contest-uri pe 99designs? se câştigă bani buni (un logo câştigător primeşte de la $200 până la $1,200) / sunt mai multe categorii (webdesign, business card, t-shirt design etc.)

ps2: foloseşti tabletă grafică? dacă da, ce firmă/model?

Multumesc foarte mult pentru feedback, imi pare rau ca nu ne-am mai auzit de ceva vreme. Bineinteles, constientizez faptul ca nu sunt cel mai bun (totusi le multumesc celor ce ma sustin) - dar ma focusez strict pe mine, nu ce fac altii. Nu, nu am incercat sa ma inscriu pe 99designs, dar chiar poate ma voi inscrie, merci de sfat - momentan activez ca si freelancer.

Nu, inca nu folosesc o tableta grafica. Doresc sa achizitionez una in viitor dar momentan ma limitez la mouse, m-am obisnuit.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.