hof # .WinteR. Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Salutare tuturor, acesta este primul meu imn, dupa o pauza lunga, sper din suflet sa va placa, am facut acest imn cu ocazia cuceririi orasului Las Venturas, si a renasterii generatiei vechi Yakuza, apar toti in poza : http://i.imgur.com/eEmb1lH.pngMelodie originala : Shift. feat Andreea Banica - Rupem Boxele Link Original : 1. Multi ne ataca, altii doar se apara Chiar si- @Turbatu de pe /spec ne aplauda Ce face Rifa? S-a incins ca plita Cand noi ne prezentam, reprezentam elita Si mereu noi suntem cei cu bestu' De la 30 in sus, sau chiar mai mult si vezi tu? Pe tot LV-ul acum scrie Aztecas I-am imprastiat si-acum ii adunam pe faras Refren : O sa luam Los Santos-ul si San Fierro, daca se Deschide curand, oricum nu ni-l ia nimeni O sa rupem, o sa rupem, o sa rupem mafiile Cine ne attaca il macelarim bine 2) Sexy Ragnar, am terminat cu drama Nu-l las pe Dark ( @Dark. ) sa ne strice karma Stii bine, pe Iva ( @Ak.Iva ) nu poti sa-l opresti Fani ( @Reynold ), eu zic sa te grabesti Eu pe turf 9, Senzatie ( @Jizzy. ) pe 6 Intreaga noapte noi luam 10 orase Cel mai bun e Freedom ( @FreedomZEW ), intra-n ei din plin @Sm4rt , rupe-i, nu stii cand iesim , nu stii cand iesim, nu stii cand iesim Refren : O sa luam Los Santos-ul si San Fierro, daca se Deschide curand, oricum nu ni-l ia nimeni O sa rupem, o sa rupem, o sa rupem mafiile Cine ne attaca il macelarim bine Bridge : ( @MakeMeBack ) nu te opri, nu te opri, nu te opri,Proof ( @Proof. ) Da-le bini, si tu Rednic( @Mr.HiT ), Da-le bini Refren : O sa luam Los Santos-ul si San Fierro, daca se Deschide curand, oricum nu ni-l ia nimeni O sa rupem, o sa rupem, o sa rupem mafiile Cine ne attaca il macelarim bine Daca ti-a placut poti apasa cu incredere acest buton : umpic mai jos spre dreapta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewKiller Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Ai +1! GG Boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrasuXXX. Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Nu mă pasionează imnurile, dar felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galdeo. Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Super, mult noroc in continuare si sa ajungi departe.Ai +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirelatac Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 ->oricum nu-l ne ia nimeni ->Cine ne attaca-i macelarim bine 1.Zic sa mai inveti romana. 2.Cine ne ataca ii macelarim bine, cand pui cratima faci asta pentru a pronunta mai repede si mai usor si se pronunta tot cuvantu nu poti pronunta ataca ii daca ai pus cratima aia se intelege atacai si suna cam asa Cine ne atacai macelarim bine.:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hof # .WinteR. Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 ->oricum nu-l ne ia nimeni ->Cine ne attaca-i macelarim bine 1.Zic sa mai inveti romana. 2.Cine ne ataca ii macelarim bine, cand pui cratima faci asta pentru a pronunta mai repede si mai usor si se pronunta tot cuvantu nu poti pronunta ataca ii daca ai pus cratima aia se intelege atacai si suna cam asa Cine ne atacai macelarim bine. :)) Lasa-te ca esit confuz ! Ceea ce dovedeste ca esti complet paralel cu muzica sau cu lucruri de genul asta este logica ta, tu nu poti intelege ca este vorba si de un accent, probabil te-ai trezit prea dimineata, si inca esti obosit, noapte buna! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirelatac Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Lasa-te ca esit confuz ! Ceea ce dovedeste ca esti complet paralel cu muzica sau cu lucruri de genul asta este logica ta, tu nu poti intelege ca este vorba si de un accent, probabil te-ai trezit prea dimineata, si inca esti obosit, noapte buna! :* Nu e logica mea, dar romana tot romana ramane:)) Si pentru faptul paralel cu muzica?:)) Fi serios daca esti analfabet esti un mare simtitor de muzica?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hof # .WinteR. Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Nu e logica mea, dar romana tot romana ramane:)) Si pentru faptul paralel cu muzica? :)) Fi serios daca esti analfabet esti un mare simtitor de muzica? :)) In limba romana exista accente, notiunea asta probabil nu iti este cunoscuta, si crede-ma, cred ca dintre noi doi analfabetul este ala "LSPD GENERAL". Chiar nu imi pasa ce zici, chiar nu imi pasa ce faci, de cand scriu muzica nu prea am primit critici si doar nu o sa iau in serios cuvintele unui amator obosit ... invidia este un lucru des intalnit, si din cate vad eu la tine, tu esti invidios pe oricine care nu iti este prieten :)) (adica pe toata lumea, nu prea ai prieteni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirelatac Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 In limba romana exista accente, notiunea asta probabil nu iti este cunoscuta, si crede-ma, cred ca dintre noi doi analfabetul este ala "LSPD GENERAL". Chiar nu imi pasa ce zici, chiar nu imi pasa ce faci, de cand scriu muzica nu prea am primit critici si doar nu o sa iau in serios cuvintele unui amator obosit ... invidia este un lucru des intalnit, si din cate vad eu la tine, tu esti invidios pe oricine care nu iti este prieten :)) (adica pe toata lumea, nu prea ai prieteni) Baiatu culcate ca e tarziu pentru tine, au ajuns toti parlitii compozitori:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hof # .WinteR. Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Baiatu culcate ca e tarziu pentru tine, au ajuns toti parlitii compozitori:)) Tu mai ai tupeul sa ma faci pe mine analfabet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirelatac Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Tu mai ai tupeul sa ma faci pe mine analfabet? Hai gata cu offtopic, intelegeam greselile normale in vb pe forum/chat/joc dar nu vi sa te dai mare cu un cantec compus fara noima si rima si mai e scris si gresit e total diferit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cllau. Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Lasa-l winter oricum GG, app eu intr-u in ei si ies VIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
hof # .WinteR. Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Lasa-l winter oricum GG, app eu intr-u in ei si ies VIU Multumesc, app mi se intampla si mie uneori! :)) Cand avem cu Ballas, bineinteles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CodrinGribincea Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Super frumos imn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLBYLICIOUS Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Genial, ai +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdz0rDT Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Nice. Good job. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hof # .WinteR. Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Multumesc frumos tuturor, pentru mine conteaza fiecare apreciere ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade9 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Interesanta ideea :)) Bravo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strees Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Sincer unele versuri nu au de loc rima :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielM0 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 frumos +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3GaTrOn Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Foarte tare, respect meriti tot respectul meu.. +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raymond. Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Salutare tuturor, acesta este primul meu imn, dupa o pauza lunga, sper din suflet sa va placa, am facut acest imn cu ocazia cuceririi orasului Las Venturas, si a renasterii generatiei vechi Yakuza, apar toti in poza : http://i.imgur.com/eEmb1lH.png Melodie originala : Shift. feat Andreea Banica - Rupem Boxele Link Original : 1. Multi ne ataca, altii doar se apara Chiar si- @Turbatu de pe /spec ne aplauda Ce face Rifa? S-a incins ca plita Cand noi ne prezentam, reprezentam elita Si mereu noi suntem cei cu bestu' De la 30 in sus, sau chiar mai mult si vezi tu? Pe tot LV-ul acum scrie Aztecas I-am imprastiat si-acum ii adunam pe faras Refren : O sa luam Los Santos-ul si San Fierro, daca se Deschide curand, oricum nu ni-l ia nimeni O sa rupem, o sa rupem, o sa rupem mafiile Cine ne attaca il macelarim bine 2) Sexy Ragnar, am terminat cu drama Nu-l las pe Dark ( @Dark. ) sa ne strice karma Stii bine, pe Iva ( @Ak.Iva ) nu poti sa-l opresti Fani ( @Reynold ), eu zic sa te grabesti Eu pe turf 9, Senzatie ( @Jizzy. ) pe 6 Intreaga noapte noi luam 10 orase Cel mai bun e Freedom ( @FreedomZEW ), intra-n ei din plin @Sm4rt , rupe-i, nu stii cand iesim , nu stii cand iesim, nu stii cand iesim Refren : O sa luam Los Santos-ul si San Fierro, daca se Deschide curand, oricum nu ni-l ia nimeni O sa rupem, o sa rupem, o sa rupem mafiile Cine ne attaca il macelarim bine Bridge : ( @MakeMeBack ) nu te opri, nu te opri, nu te opri,Proof ( @Proof. ) Da-le bini, si tu Rednic( @Mr.HiT ), Da-le bini Refren : O sa luam Los Santos-ul si San Fierro, daca se Deschide curand, oricum nu ni-l ia nimeni O sa rupem, o sa rupem, o sa rupem mafiile Cine ne attaca il macelarim bine Daca ti-a placut poti apasa cu incredere acest buton : umpic mai jos spre dreapta :) Frumos, +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NESETEU Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 +1! GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cllau. Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 +1! GG. METODA NINJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelTroN. Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Foarte frumos :)) +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.