Jump to content

Elegy Drift (Inceputul).

GF Catalin.
 Share

Recommended Posts

Scuze. ca zic sau poate ma insel.. dar cred ca folosesti mod-ul de "drifting" de ce? pa ila secunda 0:58 nici cu nos.. nici cu s0b nu faci drift-ul ala:| Masina are tractiune spate. si urca foarte greu la dealu ala si cu nos.. n-ai cum s-o iei. poate daca iti iei viteza. dar tu ai facut toate curbele in drifting...

@

@

Amandoi vorbiti in necunostinta de cauza.

Voi nici macar nu intelegeti cum functioneaza un handling mode , mai ales Imaster666 care in ultima vreme orice vede striga " HANDLING MODE "

Handling mode-ul nu poate face masina sa urce mai sus la vale...

IMaster666 , tu faci video-uri in care ai lag , in care faci power sliding , nu folosesti nos , iti scrie "Bandicam" sus la video si pe un traseu de "Drift" de cea mai joasa speta. Se face mai greu drift pe o suprafata goala decat in parcarea aia.

Catalin ,  despre film  ot zice ca  e foarte ok. Ai facut tot ce trebuia facut : Ai folosit Joystick , ai pus un ENB ca sa arate cat de cat ok , drift-urile sunt cam la nivel mediu.

Abia astept sa vad ce o sa faci in continuare.

Si mie imi zice lumea ( necunoscatoare ) ca am handling mode desi nu m-am atins de unul in viata mea.

Cam asa e sentimentul : http://cubeupload.com/im/R8FgDs.jpg

Edited by BoomBaQ

Salut!

Respect pentru aceste drifturi, dar cum spun si alti playeri, ce faci tu acolo esti imposibil de facut cu nos / s0b.

Handling mode. Data viitoare cand mai faci drifturi, incearca sa nu mai folosesti handling.

Mai ales cu Banshee, nimeni nu poate realiaza asemenea drifturi face acel mod.

Edited by Alexx.

Am zis foarte clar "Ca poate ma insel" Nu ti-am zis exact... nu am sarit cu gura pe tine;) + Da poate nu sunt "EXPERT" CA TINE =]] in Drifting;) Dar macar cat stiu eu acolo fac bine + In ce video fac eu cu lag? ca nu am nici un video cu drift =]]

Edited by iCata_DRK

1. Nu am folosit handling mod / drift mod.2.San Andreas-ul meu este aproape 80% GTA mods 3.Stiu cum se misca / functioneaza un handling mod. 4.Si unde a-ti observat lag?

Edited by GF Catalin.

• 2 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.