Jump to content

[ANIMAŢII] Justinian's animations - 2014 python.ifp & ped.ifp

Justin.Capone
 Share

Recommended Posts

hm stiam ca ped.ifp se creaza cu un program pedestrian mod editor 1.5 

n-am auzit de aşa ceva. Ped.IFP este un pachet de animaţii, coordonate XOYZ ale ansamblului total de bones (oase) ale caracterelor. Fiecare ansamblu e apelat când se întâmplă un anumit eveniment al fiecărui caracter (RUN, SPRINT RUN, WALK, DEAD, KO, SHOOT, IDLE_STANCE s.a.m.d). Folosesc 3ds max pentru a obţine rezultate cât mai profesionale indifierent de modurile creeate (animaţii, arme, caractere).

edited, mai are şi altcineva problema lui Freedomzew?

//edited2, ok freedom

Edited by JustinianBicepsz0r

n-am auzit de aşa ceva. Ped.IFP este un pachet de animaţii, coordonate XOYZ ale ansamblului total de bones (oase) ale caracterelor. Fiecare ansamblu e apelat când se întâmplă un anumit eveniment al fiecărui caracter (RUN, SPRINT RUN, WALK, DEAD, KO, SHOOT, IDLE_STANCE s.a.m.d). Folosesc 3ds max pentru a obţine rezultate cât mai profesionale indifierent de modurile creeate (animaţii, arme, caractere).

edited, mai are şi altcineva problema lui Freedomzew?

//edited2, ok freedom

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5841 de asa ceva nu ai auzit?

de ăsta nu, am mai văzut ceva de genul în trecut dar îţi putea permite doar să vezi animaţiile, nu să le şi modifici / creezi.

Frumos perete.

<justiniananalfabet>datzii ban sh suspend pls face oftopik!!!!!!!!</justiniananalfabet>

Edited by JustinianBicepsz0r

eu cu acest program editez un ped.ifp rahkstar2.gif in fine gg pentru munca.

îţi recomand 3ds max 2010 cu pluginurile lui Kam pentru GTA (http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=9172), ai control total asupra a ceea ce vrei sa faci legat de modare (Kam's scripts îţi permite decât importarea .dff-urilor şi a .ifp-urilor şi exportarea lor).

de ăsta nu, am mai văzut ceva de genul în trecut dar îţi putea permite doar să vezi animaţiile, nu să le şi modifici / creezi.

<justiniananalfabet>datzii ban sh suspend pls face oftopik!!!!!!!!</justiniananalfabet>

de ce nu ai scris "agramat"? Cumva pentru că nu începe cu anal?

nu te mai preface, cu totii stim ca tu esti un (ANAL)fabet cu adevarat.

Acest post a fost pentru +1, va rog sa il tratati ca atare.

Edited by Rivers1337

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.