Nemesis_TM Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 (edited) Salut buGGed, astazi am sa va prezint mod-ul HEAD-SAMP Recolorer 0.3z. Mod-ul este pentru modificarea culorii la healthbar si armura + altele. Pentru inceput aveti aici link download (!)Atentie, nu trebuie sa fiti intrat in samp sau gta. Dupa, intrati in program HEAD-SAMP si click pe SampeEdito.exe Apasati click pe samp.dll einlesen apoi apasati OK. Dupa, o sa va apara SAMP Farben si font. La Farben, modificati voi culorile cum vreti sa apara in game. Aveti aici o poza cum le am eu. Click aici Iar aici, aveti poze in game cum arata: 1. Click aici 2. Click aici Pentru a va ajuta pe voi cand modificati culoarea, va informez ca: HP Bar (Vordergrund) este viata plina. HP Bar (Hintergrund) este viata scazuta. Rustung (Vordergrund) este armura plina. Rustung (Vordergrund) este armura scazuta. SAMP Chat Texte este culoarea de ex, atunci cand faceti un screen (F8) culoarea lui este diferita. Car DL anzeige cand apasati /lr culoarea este diferita. (Culoarea v-a fi aceea pe care o setati voi). In dreapta, aveti SAMP Font. Acolo va puteti modifica font-ul in samp. Dupa ce ati terminat modificarile, dati click pe samp.dll speichern pentru a salva tot ce ati lucrat. Vă mulţumesc. Daca acest mod v-a placut si vă este folositor apreciez un +1. Mod-ul nu este copiat de nicaieri, este pentru versiunea 0.3z. Edited May 3, 2014 by bVb.EnzoMan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danydany1032 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdynodye Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugger.Capone Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaKe01 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Chiar imi trebuia . Mz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soru Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Se putea si mai bine, un video ceva? =))Glumeam. ENZOO THE BEST!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 (edited) E si u acuma. Daca esti baiat destept, nu iti trebuie video. Edited May 3, 2014 by bVb.EnzoMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilutzul Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Dc e in nemteasca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Dc e in nemteasca? Asta este limba modu-lui. Dar nu este nici-o problema, nu iti treb prea mult limba daca urmaresti indicatiile care le-am scris eu mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traianus_Decebalus Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 COPY/PASTE de la Cocolino01. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Dragos Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Il stiu pe asta il folosesc si eu si am avut intentia sa-l postez.Avantajul acestui mod e ca merge si pe Windows XP spre deosebire de celalalt care merge doar pe Windows 7/8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 (edited) COPY/PASTE de la Cocolino01. Copilu' nu este copiat de la nimeni. Eu am dat de el si l-am postat pe forum bugged. Am precizat mai sus ca nu este copiat. Edited May 3, 2014 by bVb.EnzoMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7v3N Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocolino001 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Salut buGGed, astazi am sa va prezint mod-ul HEAD-SAMP Recolorer 0.3z. Mod-ul este pentru modificarea culorii la healthbar si armura + altele. Pentru inceput aveti aici link download (!)Atentie, nu trebuie sa fiti intrat in samp sau gta. Dupa, intrati in program HEAD-SAMP si click pe SampeEdito.exe Apasati click pe samp.dll einlesen apoi apasati OK. Dupa, o sa va apara SAMP Farben si font. La Farben, modificati voi culorile cum vreti sa apara in game. Aveti aici o poza cum le am eu. Click aici Iar aici, aveti poze in game cum arata: 1. Click aici 2. Click aici Pentru a va ajuta pe voi cand modificati culoarea, va informez ca: HP Bar (Vordergrund) este viata plina. HP Bar (Hintergrund) este viata scazuta. Rustung (Vordergrund) este armura plina. Rustung (Vordergrund) este armura scazuta. SAMP Chat Texte este culoarea de ex, atunci cand faceti un screen (F8) culoarea lui este diferita. Car DL anzeige cand apasati /lr culoarea este diferita. (Culoarea v-a fi aceea pe care o setati voi). In dreapta, aveti SAMP Font. Acolo va puteti modifica font-ul in samp. Dupa ce ati terminat modificarile, dati click pe samp.dll speichern pentru a salva tot ce ati lucrat. Vă mulţumesc. Daca acest mod v-a placut si vă este folositor apreciez un +1. Mod-ul nu este copiat de nicaieri, este pentru versiunea 0.3z. am postat eu asta de mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 am postat eu asta de mult. Ce ma intereseaza pe mine ma..... Eu am zis si sunt sincer, nu l-am copiat de la nimeni ! Daca unii cred ca am dat copy paste este problema lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrEeRuNiNnG Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Am o întrebare.. din câte ştiu acest mod mergea/merge doar pentru Win 7 acum merge şi pentru XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Am o întrebare.. din câte ştiu acest mod mergea/merge doar pentru Win 7 acum merge şi pentru XP? Da, merge si pe XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gAZAh. Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Salut buGGed, astazi am sa va prezint mod-ul HEAD-SAMP Recolorer 0.3z. Mod-ul este pentru modificarea culorii la healthbar si armura + altele. Pentru inceput aveti aici link download (!)Atentie, nu trebuie sa fiti intrat in samp sau gta. Dupa, intrati in program HEAD-SAMP si click pe SampeEdito.exe Apasati click pe samp.dll einlesen apoi apasati OK. Dupa, o sa va apara SAMP Farben si font. La Farben, modificati voi culorile cum vreti sa apara in game. Aveti aici o poza cum le am eu. Click aici Iar aici, aveti poze in game cum arata: 1. Click aici 2. Click aici Pentru a va ajuta pe voi cand modificati culoarea, va informez ca: HP Bar (Vordergrund) este viata plina. HP Bar (Hintergrund) este viata scazuta. Rustung (Vordergrund) este armura plina. Rustung (Vordergrund) este armura scazuta. SAMP Chat Texte este culoarea de ex, atunci cand faceti un screen (F8) culoarea lui este diferita. Car DL anzeige cand apasati /lr culoarea este diferita. (Culoarea v-a fi aceea pe care o setati voi). In dreapta, aveti SAMP Font. Acolo va puteti modifica font-ul in samp. Dupa ce ati terminat modificarile, dati click pe samp.dll speichern pentru a salva tot ce ati lucrat. Vă mulţumesc. Daca acest mod v-a placut si vă este folositor apreciez un +1. Mod-ul nu este copiat de nicaieri, este pentru versiunea 0.3z. A mai fost postat de o mie de ori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CERBU.GUTA Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Chiar imi trebuia . Mz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTupeu Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) Super. GG. Edited May 4, 2014 by iTupeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zKinG Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 GG :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Dragos Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Am o întrebare.. din câte ştiu acest mod mergea/merge doar pentru Win 7 acum merge şi pentru XP? Sunt 2 variante una care merge doar pe 7 sau 8 si una care merge si pe XP.Asta merge si pe XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackEvil Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Foarte dragut programul. Multumim de postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuTTeR Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Interesant. L-am folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Fireside. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Chiar cautam asa ceva, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts