BoGdY.Ionutz Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Propun sa se faca convoy la ce zic eu : skill 1 : Convoy legale 50k skill 2 : Convoy ilegale 100k De la skill 3 pana la 6 sa fie : convoy explosive 200k E cel mai bine si atunci vor fi cei mai fericiti credeti-ma ce spun ca se va umple serveru cand aude de convoy vb cu Maryo24 aseara de asta si o zis Da ca vrea si el de ex: la skill 1 : convoy legale 50k daca unii player vor sa faca convoy poate sa faca in echipa la acelasi destinatie skill 2 : convoy ilegale 100k -----------------------------------------------,,,,--------------------------------------------------------- skill 3 pana la 6 : convoy explossive 200k <=> am vazut ca multi playeri le plac sa duca explossive si ma gandeam ia sa fac eu o propunere frumoasa pentru server si mi-am zis in cap daca se face asa serveru se face full non-stop adika ce non-stop nu ar mai playerii 186 noaptea la 03:00 pana dimineata la 10:30 ar fi 1000/1000 deci nu spun din rautate dar mai bine faceti asa ca e mai misto ce zik eu " Astept pareri de la playerii de pe server si inclusiv admini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mogo Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Eu zic ca ar fi un haos total cu atatea tiruri apropiate, mai ales pentru playerii care nu participa in convoy-uri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresR Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Nu aici se fac propunerile. Propunere total aiurea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts