Jump to content

Mi-a dispărut casa.

XxXxExtremexXxX

Recommended Posts

O fii fost vreunu cu un lag infernal sau era pe server lag si a putut acel om care ti-a spart casa sa poata sa iti fure cuburile.... si mie mi s-a intamplat la fel...

Probabil ca protectia nu ti-a acoperit tot copacul. 

Protectia este, din câte stiu eu, 20x20x100, din poza se poate observa ca frunzele nu sunt 20x20 si nu aveam 100 blockuri de lemn.

O fii fost vreunu cu un lag infernal sau era pe server lag si a putut acel om care ti-a spart casa sa poata sa iti fure cuburile.... si mie mi s-a intamplat la fel...

Este imposibil după părerea mea, deoarece dacă ar avea lag [in acest caz lag = delay-ul dintre comenzile date de către joc (nu numai /spawn, /home, mă refer la spargerea /punerea blockurilor )] ar sparge blocurile, dar serverul nu are lag si el este deja oprit din a sparge blockurile pe protectia mea, chiar dacă lui îi apare că sparge, de la lag...

I

Am intrat azi pe server, si frumosului meu copacel-de-jungla i 's-a rupt piciorusul', nu mai avea acel suport de lemn de jungla, mentionez ca aveam protectie.

8s02mGf.png

Iti sugerez sa iti schimbi parola la cont, din punctul meu de vedere cineva a intrat pe cont la tine si ti-a grifat casa.

Foarte posibil, sa fi pus protectia cu shift.Daca nu iti arata cand intri in protectie ceva gen "You entered x diamond protection" inseamna ca ai tinut shift in timp ce ai pus protectia

Nu, am pus-o corespunzător, dar oricum nu mai contează, mi-am făcut altă casă

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.