poSe.mQ Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) Aici membrii The Rifa pot face o cerere de demisie după modelul de mai jos (cei care au rank 1 si pun demisia o sa primeasca uninvite cu 60 Faction Punish (FP) indiferent de zilele avute in acea factiune): Model de postare: Nickname: Motivul plecării: Dovada din joc ca esti tu(ss din joc): Alte precizări: Playerii banați care fac o cerere demisie vor primi uninvite cu motivul 'Demisie / Banned' ! Edited January 2, 2019 by JaGGa Update. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudor_321 Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Nick:Tudor999 Rank: 1 Motivul demisiei: Am niste probleme cu calculatorul si nu prea are rost sa tin loc ocupat. Vechime: 3 zile cred. Alte precizari:Bafta, multumesc Pose pentru sansa acordata! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poSe.mQ Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 Nick:Tudor999 Rank: 1 Motivul demisiei: Am niste probleme cu calculatorul si nu prea are rost sa tin loc ocupat. Vechime: 3 zile cred. Alte precizari:Bafta, multumesc Pose pentru sansa acordata! Nick:Tudor999 Rank: 1 Motivul demisiei: Am niste probleme cu calculatorul si nu prea are rost sa tin loc ocupat. Vechime: 3 zile cred. Alte precizari:Bafta, multumesc Pose pentru sansa acordata! Demisie aceptata bafta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Liviu_ Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nick:_Liviu_ Rank:1 Motivul demisiei:tunoinairda e impotriva mea si consider ca nu sunt destul de bun pentru a ma ridica la nivelul factiunii ! Vechime:5 zile . Alte precizari:Succes in continuare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
poSe.mQ Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Nick:_Liviu_ Rank:1 Motivul demisiei:tunoinairda e impotriva mea si consider ca nu sunt destul de bun pentru a ma ridica la nivelul factiunii ! Vechime:5 zile . Alte precizari:Succes in continuare . Bafta in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutValentin Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Nick:[RSS]IoNuTeXxXe Rank:2 Motivul demisiei:Stau cam mult la pc si asi vrea sa iau o pauza de 1 luna. Vechime:8 zile. Alte precizari:Bafta tuturor,mai ales lui Pose cel mai bun lider de factiune fara el nu ajungeam pana aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poSe.mQ Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Nick:[RSS]IoNuTeXxXe Rank:2 Motivul demisiei:Stau cam mult la pc si asi vrea sa iau o pauza de 1 luna. Vechime:8 zile. Alte precizari:Bafta tuturor,mai ales lui Pose cel mai bun lider de factiune fara el nu ajungeam pana aici. Bafta in viitor si in viata reala si mult noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Williams Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Nick: Williamns Rank: 1 Motivul demisiei: din cauza pcului Vechime: 4 zile parca Alte precizari: Bafta in contiunare la waruri si mult succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poSe.mQ Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Nick: Williamns Rank: 1 Motivul demisiei: din cauza pcului Vechime: 4 zile parca Alte precizari: Bafta in contiunare la waruri si mult succes ! Demis Link to comment Share on other sites More sharing options...
williams Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Nick: Williams_John Rank: 1 Motivul demisiei: Prea multe certuri in factiune Vechime: 4 zile Alte precizari: nu am nimic de comentat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poSe.mQ Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Nick: Williams_John Rank: 1 Motivul demisiei: Prea multe certuri in factiune Vechime: 4 zile Alte precizari: nu am nimic de comentat! Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpArTaN1FTW Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Nick: [FTW]SpArTaN1FTW Rank: 1 Motivul demisiei: Singur la war .. http://imgur.com/3nRB54M Vechime: 4-7 zile Alte precizari: Imi pare rau . Imi place foarte mult rifa dar singur nu se poate .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoroceL Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Pai nu se poate pentru ca pose nu mai este Leader,majoritate membrilor au iesit,deci daca poti astepta pana se va alege alt leader este perfect !:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpArTaN1FTW Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Sorry sterg reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek100 Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Nick: zAkY Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau dar nu-s bun sa tin arma in mana, nu pot trage bine, Bafta in continuare THE RIFA best Vechime: 1 zi Alte precizari: va urez mult succes!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyKw Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Nick: zAkY Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau dar nu-s bun sa tin arma in mana, nu pot trage bine, Bafta in continuare THE RIFA best Vechime: 1 zi Alte precizari: va urez mult succes!! Ai dat /quitgroup. Oricum bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKing. Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Nick:L0K3D Rank:1. Motivul demisiei:aAsa vreau. Vechime:1. Alte precizari:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyKw Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Nick:L0K3D Rank:1. Motivul demisiei:aAsa vreau. Vechime:1. Alte precizari:- Acceptat! Multa bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mir_ceaaa Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Nick: Mir_ceaaa Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva Vechime: 14 zile Alte precizari: Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyKw Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Nick: Mir_ceaaa Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva Vechime: 14 zile Alte precizari: Bafta! Demisie acceptata! Multa bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpArTaN1FTW Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Nick: [FTW]SpArTaN1FTW Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai vreau sa stau cu oameni rai :( Vechime: 14zile Alte precizari: Nesimtiti si rai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyKw Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Nick: [FTW]SpArTaN1FTW Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai vreau sa stau cu oameni rai :( Vechime: 14zile Alte precizari: Nesimtiti si rai. Demisie acceptata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FriendLy28 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Nick: SxPBRank: 1Motivul demisiei: Nu mai am timp de war-uriVechime: 14 zileAlte precizari: Te-am pupat PyKw Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyKw Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 (edited) Nick: SxPB Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai am timp de war-uri Vechime: 14 zile Alte precizari: Te-am pupat PyKw Demisie acceptata! Multa bafta in continuare! Edited June 7, 2014 by PyKw Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-Josh Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Nick:Rzzv Rank:2 Motivul demisiei:Nu mai am timp Vechime:14 zile Alte precizari:Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts