Jump to content

Cerere - AIM - AmonRA

XeNnOoRr
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Sergiu
Varsta:16ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat caruia ii place viata in sensul de distractie, am simtul umorului, stiu sa respect lumea, ma integrez intr-o societate/grup de oameni foarte repede, nu sunt genul de om care umbla cu vorba, parsiv, sunt serios cand vine vorba de treaba. Nu sunt genul de om care rade de ceilalti, sau care scrie cu tot felul de litere pe care nimeni nu le intelege. Dar cel mai mare defect al meu este: rad de persoanele care scriu  cu tot felul de litere, alias [w, y, k, j,] etc..

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :AmonRA
Nivel :29
Nume folosite anterior:XeNnOoRr
Vechime pe server:Joc din data de 2013-08-13 09:23:38, adica aproape 8 luni de zile, cu mici pauze.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata ban, warn.

Poza cu invitatie: ibwngv1OaYJt0.png

Link cu faction history:Aici

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: cristi.sergiu2
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi doresc sa fac parte din clan, deoarece este unul de durata, stiu ca exista de mult timp, iar pe langa toate acestea este un clan cu oameni care stiu a respecta, glumeti, seriosi si mai presus de toate, playeri cinstiti care nu joaca cu coduri!
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul in multe feluri, stiu sa trag cu arma, ajut prietenii la nevoie...
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur  ca da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Sigur ca da, dispun de 190puncte premium.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.