Khultra Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Salutare! Am o problema cu SA-MP-ul , din cauza placii video. Cand intru in SA-MP , respectiv pe server , ma joc putin , fac cate ceva , si placa video "pica" , adica.. apar niste culori random , in linii si dupa aceea , mi se restarteaza PC-ul. Pana acum nu imi facea nicio fita , acum nu stiu ce poate avea. Vreau sa joc SA-MP , dar in acelasi timp vreau si calculatorul , si nu vreau sa il supra-solicit cu SA-MP-ul si pana la urma sa raman fara el. Vreau sa mentionez ca am acest sistem : 1.5GB RAM DDR Placa video Sapphire Radeon 9200 Atlantis 128MB Procesor AMD Athlon 64 3000+ 1.8 GHz Stiu ca de la placa video este problema , dar nu stiu cum sa o rezolv. Si in plus , nu vreau comentarii care sugestioneaza sa imi arunc calculatorul pe geam / sa imi cumpar altul. Imi voi cumpara un calculator nou peste ceva vreme. Si deocamdata , cam vreau sa joc SA-MP , pentru ca am prieteni care sunt aproape de nivelul meu , si nu vreau pe cand ma re-apuc si eu , cu calculator nou , eu sa am nivel 5 , ei 30 (Doar un exemplu.) Deci... Pareri.. cat mai multe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khultra Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 UP! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresR Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Nu trebuie să-ți schimbi tot calculatorul doar pentru o placă video. Poți schimba doar placa. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slander Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Cumpara o alta placa mai bunicica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shifty Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Este posibil sa nu ii mearga cooler-ul si sa se incalzeasca prea tare. Samp nu are grafica si detalii grafice atat de bune incat sa solicite o placa video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FritzZz Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Parerea mea, arunca geamu pe calculator... Te-ai gandit ca iti arzi placa usor usor jucand samp? :)) Cam asa am facut eu mai demult.. fortam placa sa joc gta 4 si s-a ars... Nu trebuie să-ți schimbi tot calculatorul doar pentru o placă video. Poți schimba doar placa. ;) Proasta idee.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts