NiGHTSTALKER Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: LaauR.Varsta: 17 ani, împliniți în luna martie.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un tip cu cei 7 ani de acasă, sociabil, cu un dezvoltat simț al umorului, atent cu persoanele din jur. De cele mai multe ori, pun suflet în ceea ce fac și mă străduiesc, pe cât posibil, să iasă totul cum trebuie, și să-mi fac prieteni oriunde merg. Sunt o persoană pe care te poți baza cu încredere, sunt stăpân pe situație în micile momente de criză, și mă ocup de design. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : LaauR.Nivel : 16.Nume folosite anterior: Nu am avut nick anterior.Vechime pe server: 2013-11-13 15:59:20Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/aeo877t.png Îi mulțumesc, pe această cale, lui [AIM]Crock, pentru invitația acordată. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/LaauR. Rog pe ce care se uită pe acest link să adauge un punct, anume LaauR., mulțumesc pentru înțelegere, dar am ținut să menționez ca să nu se creadă că acela este profilul meu. CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Momentan, am probleme cu char-ul unde trebuia să stea microfonul, și dat fiind faptul că nu mai merge, până rezolv problema nu folosesc.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Păi, în principiu, faptul că mi se pare un clan bine structurat, și pus la punct, m-a determinat să vreau să mă alătur acestui clan, unde pot acumula și experiență, și să-i cunosc și membrii, care, făcând parte din alte facțiuni, și cu un nivel de experiență diferit și o percepție diferită, îți pot împărtăși păreri, și te pot îndruma, atunci când este nevoie.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Aș accepta orice întrebuințare, sau responsabilitate, mi se va da, și poate vă pot oferi un ajutor, dacă e nevoie, la ce ține de design. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Nu ar fii neapărat o problemă. Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Mi se pare și ceva normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colex Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2014 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Neuetru, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFIX. Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Neuetru, nu te cunosc. +pune poza intreaga ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreygabryel22 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 PRO-Foarte frumoasa aplicatia!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowBlast Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Contra,nu ai faction history Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxMihaiBxX Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Neutru, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zo0m Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Contra , invitație decupată și faction history ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiGHTSTALKER Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Contra,nu ai faction history Contra , invitație decupată și faction history ! Am spus în prealabil, pentru cei care se uită pe link, să adauge la sfârșitul acelui link un . (punct), anume LaauR., pentru că s-a găsit unul să-și pună același nume, dar fără punctul de la sfârșit. Mersi, oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1dzoR Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts