Jump to content

Cerere-BAWSPlanton

tavyboss8
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-Nume real :Gheorghe Octavian
-Varsta:16 ANI
-Autocaracterizare (minim 100 de cuvinte):Sunt un baiat prietenos si foarte glumet.Nu imi place sa vorbesc oamenii pe la spate si de acea le spun direct in fata.Imi place fotbalul si doresc sa ajung cat mai sus in acest domeniu.Imi plac esirile cu gasca sau cu prietenii.Nu imi tradez niciodata prietenii si ii ajut la nevoie.Nu sunt tipul de baiat care si-a propus un lucru sa il lasa pe azi pe maine.Daca mi-am propus ceva,ma tin de el pana imi iese cu succes acel lucru.Nu imi place minciuna si de acea le spun oamenilor ''verde in fata'' tot ce ma supara.
-Ce inseamna pentru tine o familie:O familie este celmai bun lucru dat de Dumnezeu in aceasta lume.O familie te ajuta cand ai necazuri si te spriijina la greu.

Viata virtuala:

-Nick-name:Planton
-Level (minim level 20):17

-Ore jucate (minim 300 ore jucate):299

-Poza cu /stats:https://i.imgur.com/L9SnpHR.png

-Poza cu invitatie (rank+4):https://i.imgur.com/BCYP0eu.png

-De cat timp joci SA:MP pe Bugged:2luni
-De unde ai aflat de acest clan:De la playeri
-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:Cu tot ce am eu mai bun.
-De ce doresti sa intri in acest clan:Este un clan foarte renumit si cu membrii foarte prietenosi.Este un clan de renume si cred ,ca sunt potrivit pentru acest clan.
-Ce alte jocuri mai joci:FIFA14
-Realizari pe plan virtual:Nu am avut pana acuma multe realizari.
-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu am avut

-Ai avut warn vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Da 1/3 Limbaj vulgar

-Ai avut mute vreodata? (specifica de cate ori si de ce);Da o singura data.Datorita unei reclamatii.Am primit mute 30 minute.
-Nickname-uri anterioare:Nu am avut
-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Da
-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Da
-Alte precizari:Astept sa fiu membru al clanului BAWS.

-Messenger:tavy_stelistul99(nu stau pe mess cam deloc)
-Facebook (optional):Tavy Tavytzu

CONTRA - esti stresant : cand am dat ad-uri ca recrutam, imi faceai spam cu mesaje unde sa pui aplicatia. 

- te-am vazut si pe server, si pe aplicatia pe care ai facut-o data trecuta, si acum : nu stii sa scrii corect gramatical.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.