Jump to content

The Rifa - Regulament


poSe.mQ

Recommended Posts

                                             ay8OTaC.gif

 

 

Deathmatch-ul (DM):

 

1.1. Death Match-ul este permis intre membrii factiuni doar ca antrenament si doar daca toti cei care participa sunt de acord. Uciderea unui membru din mafie (chiar si ca antrenament) este interzisa fara ca antrenorul sa nu va fi pus sa faceti asta. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FactionWarn/Demitere in functie de caz.

1.2. Death Match-ul este permis pe politisti (puteti face DM aiurea doar pe un membru al unui departament) dar si pentru a va apara de un civil/membru al altei mafii (este strict interzisa ripostarea fara dovezi in cazul in care cineva va ataca pe strada.).

1.3. Puteti face duele in/la HQ doar daca cei doi membri sunt de acord. Si doar daca nu incurcati alti membri.

1.4. Exista o singura exceptie la Deathmatch-ul (DM) asasini pot face Deathmach doar pe cei aflati pe Black-List pana la achitare.

 

Conducerea:

 

2.1. Esti obligat sa respecti si sa asculti membrii cu rank superior, NU conteaza daca ceea ce iti zic e gresit sau nu, daca e gresit, continui sa faci ceea ce ti-a zis, faci screenshot si ii arati liderului/subliderului. Prin acest lucru evitam discutiile inutile intre un rank mai mic si unul mai mare. Incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FactionWarn/Demitere, dupa caz.

 

Ordinea/Organizarea:

 

3.1. Nu aveti voie sa parcati aiurea masinile la HQ. Sunteti obligati sa va parcati masina cat mai corect posibil in parcarea HQ-ului.

3.2. Elicopterul poate fi folosit doar in cazul in care liderul sau subliderul accepta asta, cu scopuri bine stabilite, de exemplu : pentru materiale, la war, etc .

3.3. Limuzina poate fi folosita doar daca liderul sau subliderul se afla in ea, sau daca ai acordul acestora !

3.4. In timpul warului / antrenamentului, daca veti fi prinsi ca stati AFK fara sa anuntati pe /f sau sa cereti voie, veti fi sanctionati, deasemenea daca iesiti din game la war / antrenament si nu anuntati pe /f sau sa cereti voie veti sanctionati.

3.5. NU aveti voie sa dati rob intre orele 18:00-22:00.

3.6. Inactivitatea de 2 zile sau mai mare neanuntata duce la demitere.

3.7. Din momentul in care ati intrat in factiune aveti obligatia sa faceti ceva, adica sa nu va petreceti tot timpul AFK. Daca liderul/subliderul sesizeaza o inactivitate din partea voastra (adica AFK in exces) veti fi sanctionati.

3.8. Aveti dreptul sa faceti maxim 2 cereri de invoire pe saptamane pentru antrenament / sedinta / war, cine depaseste numarul de invoiri va fi sanctionat.

3.9. Orice absenta nemotivata / neanuntata se va sanctiona.

3.10. Cand luati o masina de la HQ-ului factiuni sunteti obligati sa anuntati pe chat-ul familiei (/f), ex: Sultan - la mine.

3.11. Este strict interzis sa injurati pe chatul factiuni sau in zone publice, in acelasi timp va este strict interzis sa va injurati / jigniti colegi sau alti jucatori de pe server, puteti sa faceti asta - dar doar daca va este permis de persoana respectiva si doar pe chaturile /w sau /sms.

3.13. La war, membrii gruparilor sunt obligati sa detina la ei droguri sau materiale (depinde de ce grupare apartine membrul respectiv) si in acelasi timp jobul corespunzator gruparii din care face parte.

3.14. Este strict interzis sa dati /quit in timpul warurilor fara sa spuneti pe /f(amily-chat) motivul pentru care dati /quit. 

3.15. Este strict interzis sa ramaneti AFK in timpul warrului fara permisiune de la leader sau co-lider.

3.16. Nu aveti voie sub nici o forma sa atacati in timpul warului in afara sau din afara (inauntru) turfului.

3.17. Este strict interzis sa folositi comanda /order in timpul zilei fara acordul liderului, a sub-liderului sau a liderului gruparii Arms Dealer.

3.18. Este strict interzis sa lipsiti de la sedinta nemotivat, de fiecare data cand stiti ca nu puteti ajunge la sedinta faceti cerere de invoire (Rank 1 nu are drept de invoire, Rank 2+ au dreptul la 2 invoiri pe luna).

3.19. Aveti obligatia de a-i asculta pe coordonatori atat la waruri, cat si in afara acestora. Cine nu se conformeaza ordinelor lor, va fi demis fara nici un fel de discutie (Exemplu: la waruri vi se dau instructiuni clare de tehnica (Nu mergeti la ei / Mentineti pozitia in NORD/EST/VEST/SUD s.a.m.d / Avansati in ei). Pun foarte mare accent pe ordinele (Nu mergeti in ei / Mentineti pozitia).

3.20. Nu aveti voie sa va faceti reclamatii intre voi, daca cumva va certati si chiar credeti ca este nevoie ca alt-cineva sa isi dea o parere si respectiv sa il sanctioneze pe unu dintre membri - dati un PM Liderului.

3.21. Nu aveti voie sa abuzati de materialele sau de drogurile din seiful factiuni, ex: Sa iei un numar exagerat de materiale / droguri cu scopul de a face rau factiunii.

 

Amenzi: *Cine nu plateste amenzile este sanctionat cu FactionWarn.*

 

4.1. AFK la sedinta / Antrenament; - $200.000 / Factionwarn

4.2. Întârziere sedinta / Antrenament / War; - $250.000

4.3. Scris cu MAJUSCULE sau facut SPAM pe chat-ul familiei (/f) - $150.000 / Factionwarn

4.4. Neanuntare luare vehicul - $150.000 / Factionwarn

4.5. AFK la intrare in HQ - $100.000

4.6. Scorul cel mai prost la war (worst) se sanctioneaza cu o amenda in valoare de 300.000$ daca nu depaseste -5 si 600.000$ daca e mai mare de -5, iar daca depaseste -10 amenda va fi in valoare de 1.000.000$.

4.6. Nepostare evidenta war dovedeste faptul ca doriti sa ascundeti ceva sau ca nu va intereseaza deloc factiunea, amenda este in valoare de 500.000$ si FactionWarn daca se intamplat de doua ori in zile consecutive.

4.7. Masinile personale parcate aiurea la HQ-ul factiuni - $100.000

4.8. Folosirea elicopterului/limuzinei far acod - $100.000

4.9. Petrecerea timpului AFK(Stati AFK foarte mult) - $200.000

4.10. Lipsa de Droguri/Materiale(in functie de gruparea de care face parte) in timpul war-ului - $200.000

 

 

FactionWarn/Demitere/Amenzi/Avertisment verbal: *In functie de gravitate. / O regula incalcata de mai multe ori poate duce la FW/Demitere*

 

Amenda: 3.13.

Avertisment verbal/Amenda(in functie de gravitate): 3.1. / 3.2. / 3.3. / 3.7. / 3.10.

FactionWarn: 3.4. / 3.5. / 3.8. / 3.9. / 3.11. / 3.12. / 3.14. / 3.15. / 3.16. / 3.17. / 3.18. / 3.20.

FactionWarn/demitere(in functie de gravitate): 3.19. / 3.21.

Demitere: 3.6.

 

Bonusuri si prime:

 

5.1. In cazul in care reusiti sa scoateti un best va voi rasplati in functie de valoarea lui.

5.2. Besturi de peste 10 puncte: $200.000

5.3. Besturi de peste 20 puncte: $800.000

5.4. Puteti tuna masinile cum doriti dar sa nu le schimbati culoarea factiuni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.