Jump to content

Sugestie server CS:GO

Tripz0r
 Share

Recommended Posts

Salut,

Propunerea mea sta in felul urmator, creearea unui server de CS:GO in comunitate. Ma pot ocupa eu de administrarea si configurarea serverului. Nu prea mai merita deschise servere de 1.6 pentru ca numai este asa jucat, acum baza fiind CS:GO-ul.

Daca esti de acord cu aderarea unui server de CS:GO in comunitate nu ezita sa apesi butonul +.

Nu este adevarat faza cu "Multi joaca Competitive / Arms Race" daca sa zicem ca un player are ban pe Competitive, joaca pe publice. Asa cum multe comunitati au un server de CS:GO macar, nu meritam nici noi macar atat ?

Asa cum am spus mai sus, ma ocup eu de configurare, instalarea serverului, administrare + populare. 

Sper sa fiti de acord, pentru a atrage atentia lui Shad0w / Tibi acordati un + pentru a vedea cei 2 administratori ca un server de CS:GO este bine venit in comunitate.

Va multumesc!

Edited by Hazard
  • Upvote 6

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.