smecheru_vostru Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Gabi.Varsta: 15 Ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, foarte politicos si amuzant. Ma imprietenesc repede si sunt foarte destept. Sunt capabil de orice, sunt amabil. Ma adaptez usor, si socializez foarte mult. Hobby-ul meu este Footbalul, SA:MP, am inceput sa ma joc in urma cu 1 an si in rest iesirile cu prietenii si inotul cand am timp. Respect pe cine ma respecta.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : GabyXXLNivel : 30Nume folosite anterior: vladistoski666Vechime pe server: 1 An.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut ban. Poza cu invitatie: http://imgur.com/delete/btxib78q1XdRnDQ Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/GabyXXLCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Doar pe yahoo messenger.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Este un clan foarte respectat, membri sunt prietenosi si cu un limbaj adecvat, Si imi place foarte mult.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce este nevoie pentru clan.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stehansen28 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Neutru,nu te cunosc. P.S: Mai ai deja o aplicatie in asteptare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxMihaiBxX Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Contra, nici macar titlul topicului nu l-ai facut cum trebuie. Sa nu mai spun ca esti intr-un clan si ca ai un faction history... Edited May 5, 2014 by AIM.XxMihaiBxX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zo0m Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Contra , cu toate că ți-am dat invitație . Aplicația ta e de căcat , dacă știam că nu ști să faci așa ceva și că ai așa faction history , nu îți mai dădeam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts