AngelForYou Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Viata reala:-Nume real:Andrei-Varsta:15 ani-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):De treaba,cu simtul umorului si imi place sa fiu respectat.-Localitate:Zalau judetu SalajViata virtuala:-Nick-name:DonJuan-Level:13 -Poza cu /stats:http://minus.com/i/RExT2qFQ6GRz -Poza cu /warns:http://minus.com/i/bf5fjwmYZ3USR -De cat timp joci SA:MP pe Bugged:din data de 31.01.2014-De unde ai aflat de acest clan:De pe server-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:Cu orice-De ce doresti sa intri in acest clan:Pentru ca este un clan cu membrii de treaba-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Da, de 2 ori. -Nickname-uri anterioare:AngelForYou si WyZz.666-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Da-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Da -Care este regula de aur?: Odata ce am intrat in clan trebuie sa imi pun tag-ul clanului si skin-ul pentru rank-ul detinut. -Alte precizari:RespectContact:-Messenger:[email protected]-Facebook (optional):Nu vreau sa ofer si facebookul sper ca intelegeti.-Skype:andrei.mafiotu98 Edited May 5, 2014 by Don.Juan1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time.. Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 NEUTRu. Nu imi place aplicatia ta pentru ca COPY/PASTE la regula de aur. Si nu ai scris autocaracterizarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuSTex!!@ Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 CONTRA - aplicatie facuta in graba. - nu ai scris minim-ul la autocaracterizare. - ai fost banat de 2 ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDriver Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 CONTRA-aplicatie facuta la misto - banat de 2 ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin045 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) CONTRA -aplicatie facuta in graba si la misto Edited May 5, 2014 by Madalin045BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time.. Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) 3 contra + titlu gresit, RESPINS! Edited May 5, 2014 by OvidiuSBAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RESO. Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Contra. Edited May 5, 2014 by OvidiuSBAWS Nu se ia in cosiderare contra, citeste regulamentul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts