AlexAlexo Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Viata reala:-Nume real: Ma numesc Jianu Ionut.-Varsta: 15 ani.-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):Salut, ma numesc Jianu Ionut, sunt din Draganesti olt, sunt un baiat de treaba, glumet, cinstit, saritor la orice situatie, cu bun simt, nu imi plac Injuraturile.-Localitate:Draganesti, Olt.Viata virtuala:-Nick-name: .Ionut.-Level: 11 -Poza cu /stats: http://i.imgur.com/jFNJXbm.png -Poza cu /warns: http://i.imgur.com/eOtibVy.png -De cat timp joci SA:MP pe Bugged: De 3 saptamani.-De unde ai aflat de acest clan:Am aflat de clan din ad si de la OitaBAWS(Cel mai bun prieten).-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: O sa ajut clanul cu tot ce pot si cu orice este posibil.-De ce doresti sa intri in acest clan: Recent a fost adaugat acest clan, pur si simplu ma uimit total cat de repede a evoluat, imi doresc sa fiu alaturi de cei mai tari prietenii, si de membri de incredere, cu este si liderul/co*liderul.-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu, nu am avut. -Nickname-uri anterioare: Xx.BiTeBoI.xX-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Da.-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Da, sunt de acord cu aceasta regula. -Care este regula de aur?: Cand intru in clan, sa pui tag-ul clanului(BAWS), si skinul pentru rank-ul detinut. -Alte precizari: Salut toti membri/lider-colider.Contact:-Messenger:[email protected]-Facebook (optional): Alex Alexo.-Skype:alex.ionut650 Edited May 5, 2014 by .Ionut.Baws Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin045 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Pro -Eu cred ca meriti o sansa,vedem cum te comporti si in joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuSTex!!@ Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 PRO - o aplicatie destul de convingatoare, vedem in-game cum vorbesti / cum te comporti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOita Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) PRO - Esti un tip de treaba si imi esti si prieten. Edited May 5, 2014 by oita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time.. Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Neutru, pentru ca ai pus titlul gresit, de acum incolo cine are titlu gresit, respins din prima.. Edited May 5, 2014 by OvidiuSBAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RESO. Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Contra. Edited May 5, 2014 by OvidiuSBAWS Nu se ia in cosiderare contra, citeste regulamentul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Accepted!Testul din regulament il vei da cu RESO sau KusteX,iar deagle/m4 cu mine,succes Edited May 6, 2014 by RoYaL.BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts