NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 BAWS recruteaza membrii activi.Suntem singurul clan care nu tine cont de lvl aplicatii on,cei care doresc sa faca aplicatie copiaza modelul de aplicatie si acceseaza a new topic pentru ca toti membrii sa posteze pro/contra/neutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin Luca Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Date referitoare la viața reală. 1. Nume și Prenume :Luca Silviu Catalin 2. Vârstă :14 3. Orașul în care locuiești : Vaslui 4. Modul în care înveți ( dimineața / seara ) :dimineata 5. Câte ore petreci zilnic pe SA:MP?:Petrec in jur de 3 ore in zilele de scoala si cam 4-5 in zilele normale(ore cu pauze) 6. Cum te-ai putea caracteriza ( minim 2 rânduri ) :Cu toata modestia si spusele prietenilor,pot spune ca sunt un baiat glumet,sociabil si de treaba.Pot spune si ca o duc bine si in viata sociala,dar si in viata virtuala,avand timp sufucient pentru ambele.Cu scoala...destul de bine,10 pe linie si olimpic la biologie si chimie,chiar si asa am timp destul pentru alte activitati precum samp. :) Date referitoare la joc. 1. Nickname :DjSnake 2. Level și ore jucate :lvl 6 si 30 ore jucate(pe acest server) 3. Cât ai vrea să stai în Baws?:Chiar daca e primul meu clan,as vrea sa ma "obisnuiesc" pot spune ,cu "ce simbolizeaza un clan",deci...destul de mult 4. Link către UCP :http://bluepanel.bugged.ro/profile/DjSnake 5. Ești de acord cu regulile impuse de lider? : Desigur PS:Nu am gasit de unde sa iau model asa ca am facut unul...Ma scuz pt inconveniente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeNnOoRr Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Nu cred ca era necesar sa postezi aici. Ai categorie separata + cnn in joc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts