Jump to content

Aplicatie clan - aSmotique [ RESPINS ]

gigelfrone22
 Share

Recommended Posts

[*] Nume in joc : aSmotique

[*] Level : 5 cu respect de 7.

[*] Varsta ( reala ) : Am 19 ani.

[*] Faction History ( precizati si rank-ul ) : Momentan, Paramedic Rank - 2.

[*] De ce doriti sa va alaturati Clanului Sportivu ? : Doresc sa ma alatur clanului Sportivu deoarece este un clan frumos si unit.

[*] Cate ore joci SA-MP ( fare AFK / sleep ) : 5 -6 ore aproximativ.

[*] In ce interval de ore joci de obicei ? : Cand am timp, in mare parte, dimineata si seara.

[*] Nick-uri / Conturi anterioare : -

[*] Cu ce considerati ca se ocupa acest clan ? ( vorbiti deschis..) : Este un clan in care toti membrii sunt uniti si vorbesc despre orice si ofera paza contra-cost.

[*] Sincer...aveti capacitatea de a lucra in echipa pentru binele comun al familiei ? : Da.

[*] Ati avut vreodata confilicte cu vreun membru din clanul Sportivu ? :Nu.

[*] Vei respecta toti membri si vei asculta de cei cu rank mai mare din clan ? : Da.

[*] Poza cu /stats :http://redpanel.bugged.ro/profile/aSmotique

[*] Ati avut vreodata Ban ? Daca da ,precizati motivul : Nu am avut ban.

[*] Numarul de warn-uri pe care le aveti si motivul : 0/3.

[*] Sunteti pe Blacklistul vreunei factiuni ? ( precizati factiunea daca da ) : - 

[*] O sa fi de acord cu decizile liderului , fie ca sunt bune sau rele ? : Da.

[*] Alte precizari ( e.x Ce trebuie schimbat la clanul nostru ) : Pai nu sunt membru al clanului, deci nu-mi pot exprima opinia la aceasta intrebare.

[*] O descriere cat mai sincera (minim 20 cuvinte) : Ma numesc Ionut, sunt o persoana talentata la desen. Sunt o fire destul de amuzanta si serioasa cand e nevoie, imi plac mult persoanele serioase, civilizate, cu care poti purta o discutie cate de cat ,,acatarii''. Imi plac plimbarile in parc si meciurile de fotbal. Pot spune ca sunt o persoana normala, fara deficiente ,,mintale'', scapari de tot felul (injurii, nervi, prostii). 

Edited by G A M B Y

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.