Jump to content

Cerere - [Accepted]Cutu.Cutu.

Cutu.Cutu.
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-Nume real: Mă numesc Alex.
-Varsta: 15 ani.
-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt o fire serioasă, descurcăreaţă, activă şi respectuoasă. Deasemenea, dau dovadă de ambiţie în tot ceea ce fac şi în tot ceea ce plănuiesc să fac. Îmi place să las o impresie cât mai bună despre personalitatea mea, fapt pentru care mă implic în orice activitate a grupului.

Viata virtuala:

-Nick-name: Cutu.Cutu.
-Level: 20.
-Poza cu /stats: Click!
-Poza cu /warns: Click!
-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: Joc pe acest server, blue.bugged.ro, din 02-05-2013, cu mici pauze din cauza dificutăţilor avute cu PC-ul.
-De unde ai aflat de acest clan: De acest clan am aflat de pe server.
-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Consider că acest clan are nevoie de o persoană pe atât de amuzantă, cu simţul umorului, pe cât este de serioasă. Desigur, nu numai atât, nu pot descrie în câteva cuvinte de ce are nevoie acest clan.
-De ce doresti sa intri in acest clan: Doresc să intru în acest clan, BAWS,deoarece membrii acestuia dau dovadăde seriozitate, activitate şi un minunat simţ al umorului. Consider că datele CV-ului meu corespund cu cererile impuse de leader-ul acestui clan. 
-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu deţin niciun ban / warn.
-Nickname-uri anterioare: Doar cu acest nickname am jucat.
-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da, l-am învăţat.
-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da, sunt de acord.
-Care este regula de aur?: Odata intrat în clan, sunt obligat săîmi schimb numele atât pe forum, cât şi să-mi ataşez tag-ul la numele meu din game.
-Alte precizari: Vă mulţumesc pentru atenţia acordată!

-Messenger: [email protected]
-Facebook (optional): Alex Casy 

Edited by OvidiuSBAWS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.