Cutu.Cutu. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Viata reala:-Nume real: Mă numesc Alex.-Varsta: 15 ani.-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt o fire serioasă, descurcăreaţă, activă şi respectuoasă. Deasemenea, dau dovadă de ambiţie în tot ceea ce fac şi în tot ceea ce plănuiesc să fac. Îmi place să las o impresie cât mai bună despre personalitatea mea, fapt pentru care mă implic în orice activitate a grupului.-Localitate: Habitez în oraşul Brăila.Viata virtuala:-Nick-name: Cutu.Cutu.-Level: 20.-Poza cu /stats: Click!-Poza cu /warns: Click!-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: Joc pe acest server, blue.bugged.ro, din 02-05-2013, cu mici pauze din cauza dificutăţilor avute cu PC-ul.-De unde ai aflat de acest clan: De acest clan am aflat de pe server.-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Consider că acest clan are nevoie de o persoană pe atât de amuzantă, cu simţul umorului, pe cât este de serioasă. Desigur, nu numai atât, nu pot descrie în câteva cuvinte de ce are nevoie acest clan.-De ce doresti sa intri in acest clan: Doresc să intru în acest clan, BAWS,deoarece membrii acestuia dau dovadăde seriozitate, activitate şi un minunat simţ al umorului. Consider că datele CV-ului meu corespund cu cererile impuse de leader-ul acestui clan. -Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu deţin niciun ban / warn.-Nickname-uri anterioare: Doar cu acest nickname am jucat.-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da, l-am învăţat.-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da, sunt de acord.-Care este regula de aur?: Odata intrat în clan, sunt obligat săîmi schimb numele atât pe forum, cât şi să-mi ataşez tag-ul la numele meu din game.-Alte precizari: Vă mulţumesc pentru atenţia acordată!Contact:-Messenger: [email protected]-Facebook (optional): Alex Casy -Skype: casinuta. Edited May 6, 2014 by OvidiuSBAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Action history bun,accepted ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts