Jump to content

Cerere [Denied]KrYpToN99

KrYpToN.xD
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-Nume real:Toma Andrei
-Varsta:12 ani.
-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Salut ma numesc Andrei am 12 ani si sunt din Bucuresti. Imi place fotbalul si SAMP-ul. Eu ma pot caracterzia ca find un baiat de treaba care ii place viata si ii place sa ajute oameni la nevoie, am cei 7 ani de acasa, deasemena vreau sa ajut acest clan cu ce imi sta in putinta.

Viata virtuala:

-Nick-name:KrYpToN99
-Level:7.

-Poza cu /stats:http://www.imgz.ro/i...3-sa-mp-244.png

-Poza cu /warns:http://www.imgz.ro/i...9-sa-mp-244.png

-De cat timp joci SA:MP pe Bugged:De 2 luni..
-De unde ai aflat de acest clan: Din ad-uri care sunt pe server si il mai stiu deoarece sunt multi pleyeri cu tagul "BAWS".
-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Eu cred ca il pot ajuta cu multe dar o sa vad pe viitor cum o sa il ajut.
-De ce doresti sa intri in acest clan: Eu vreau sa intru in acest clan deoarece imi place acest clan si il respect si sper sa fac parte din acest clan.
-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce) Nu.

-Nickname-uri anterioare:Nu am avut.
-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da.
-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Da.

-Care este regula de aur?l:Odata ce am fost acceptat trebiue sa imi pun tagul clanului si skinul pentru rankul detinut.

-Alte precizari:Sper sa fiu acceptat.

-Messenger:
-Facebook (optional):

Edited by KrYpToN.xD

CONTRA - level prea mic si deţii o varsta care inca nu da dovada de maturitate.

- Prea multe repetitii, nu suntem News Reporters dar nici chiar asa ( "Eu vreau sa intru in acest clan deoarece imi place acest clan si il respect si sper sa fac parte din acest clan").

Data viitoare poate inveti din greseli, astept progrese!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.