liviuboss Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Viata reala:-Nume real: Liviu-Varsta: 13 ani-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt aproape ca orce baiat am 13 ani ami place sa joc Sa:mp sa ies cu prieteni mei la un suc , si seara cate odata la fotbal. Nu ma supar repede , pun interes in ce fac .-Localitate: SibiuViata virtuala:-Nick-name: Liviu17-Level: 17-Poza cu /stats:http://imgur.com/salCSKN-Poza cu /warns:http://imgur.com/M6mFV6q-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: de vreo 2-3 luni dar am mai avt un cont akm 5 luni-De unde ai aflat de acest clan: de pe server vedeam anunturi.-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Pot ajuta , sa fie responsabilitate sa corectez ce gresesc uni si sa fac clanul sa iese in evidenta.-De ce doresti sa intri in acest clan: L-am vz pe server ca se fac multe adduri cu acest clan mam uitat pe forum si mi se pare foarte popular si as dori sa intru si eu in el . -Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu-Nickname-uri anterioare: am avt pe alt cont " vutza " dar pe contul asta nu-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da sunt de acord-Care este regula de aur?: Odata intrat in clanul BAWS sunt obligat sa imi chimb tag-ul si skin-ul pt rankul respectiv maxim 2h altfel sunt DEMIS -Alte precizari: DA , am un warn dar sper sa ma acceptati .Contact:-Messenger: Selisteanliviu dar nu prea intru. BAWS !-Facebook (optional): Vutza Selistean . -Skype: nu am . Edited May 6, 2014 by liviuboss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adeus Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Zic PRO.dar mai atent la greselile de ortografie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 PRO, exact ce a zis si Vitamin, mai atent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cutu.Cutu. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) CONTRA - Greseli ortografice. Si faza cu "BAWS" cat capul meu de mare in mijloc acolo nu e prea estetic. Nu cred ca mai are rost sa ma uit in Faction History. Edited May 6, 2014 by -NoMercY-BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin.adv Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Neutru ~ Nu am auzit de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) 2 pro-1 contra-1 neutru-> Accepted! Edited May 6, 2014 by OvidiuSBAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts