andreea.andreea2506 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Viata reala:-Nume real:?Andreea-Varsta:15-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):Ma consider o fata descurcareata, amabila, sociabila ce ajuta pe toata lumea atunci cand este nevoie si ma mai consider si o persoana cu bun simt.-Localitate:Valenii de MunteViata virtuala:-Nick-name:Anndreea-Level:10 193/32 respect pointuri-Poza cu /stats:http://imgur.com/CpDjtSd-Poza cu /warns:http://imgur.com/zNUGyQI-De cat timp joci SA:MP pe Bugged:2 luni-De unde ai aflat de acest clan:De la buggymans-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:Cu ce este nevoie-De ce doresti sa intri in acest clan:Ca este foarte puternic si sa dau o mana de ajutor.-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu.-Nickname-uri anterioare:--Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Mda-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Da-Care este regula de aur?:Odata ce am intrat in clan trebuie sami pun tagul si skinul pentru rankul detinut.-Alte precizari:Multiumesc pentru atentia acrodata.Warnurile nus luate din cauza mea sunt luate cand a fost spart contul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidutzu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) De la mine ai un neutru! Scrie corect gramatical, in primul rand! :) Edited May 6, 2014 by OvidiuSBAWS Nu se ia in considerare, tu sa inveti sa scri un titlu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adeus Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cutu.Cutu. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 CONTRA - in loc de poza /mywarns ai pus poza de la /stats + greseli gramaticale, macar sa scriem corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin.adv Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 CONTRA ~ Ai 2/3 warn, Deci nu ai un comportament exemplar. Nu imi place aplicatia, Invata sa scrii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 2 contra 2 neutru->Denied! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts