Tesster112 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 -Nume real: Andrei-Varsta: 15 ani.-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat respectuos, ascultator, intelegator, am cei 7 ani de acasa, am bunul simt, imi place sa ma distrez imi place sa ma joc fotbal, sa inot, si sa ma distrez cu prietenii ppe sa:mp.-Localitate: Constanta.Viata virtuala:-Nick-name: Tesster-Level: 25-Poza cu /stats: http://imgur.com/cBwh8u6-Poza cu /warns: http://imgur.com/GvaVWrh-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: De 9 luni.-De unde ai aflat de acest clan: Din anunturi si este un clan foarte bun.-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Cu tot ce pot si ce va avea nevoie clanul.-De ce doresti sa intri in acest clan: Deoarece este un clan respectat pe server, cu membri capabili si seriosi.-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): O singura data 3/3 warns.-Nickname-uri anterioare: Nu am.-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da.-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Sigur ca da.-Care este regula de aur?: Cum intru in clan sa pun tag-ul atat pe forum cat si in joc si sa imi iau skinul pentru rankul detinut.-Alte precizari: Sper sa strang multe pro-uri! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidutzu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 De la mine ai un PRO. Player cu multa experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adeus Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin045 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) CONTRA -nu imi place aplicatia ta Edited May 6, 2014 by Madalin045BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAlexo Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) CONTRA Aplicatie facut la misto. Edited May 6, 2014 by .Ionut.Baws Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin.adv Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 PRO ~ Sper sa nu dezamagesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaulCocolin Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Viata reala:-Nume real:Cocolin Raul-Varsta: 15ani-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un biat de treaba, ascultator, inteligent, ami palce sa joc fotbal, handball dar cel mai mult ce cel mai mult ami palce sa stau portar-Localitate: BuzauViata virtuala:-Nick-name: Riko46-Level: 17-Poza cu /stats:-Poza cu /warns:-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: aprox 8 luni-De unde ai aflat de acest clan: De la un anunt-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: sa facmembrii sa fie ascultatori-De ce doresti sa intri in acest clan: Deoarece este un clan excelent, de treaba care asi face treaba asa cum trebuie-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu am avut niciodata ban si nici nu voi avea-Nickname-uri anterioare: B0yCA-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Desigur!-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Desigur!-Care este regula de aur?: Odata intrat in clan sa adaug tagul si pe joc si pe forum-Alte precizari: Doresc sa fiu acceptat si sa stau mult in acest clanContact:-Messenger: --Facebook (optional): --Skype: raul.cocolin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidutzu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Viata reala: -Nume real:Cocolin Raul -Varsta: 15ani -Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un biat de treaba, ascultator, inteligent, ami palce sa joc fotbal, handball dar cel mai mult ce cel mai mult ami palce sa stau portar -Localitate: Buzau Viata virtuala: -Nick-name: Riko46 -Level: 17 -Poza cu /stats: -Poza cu /warns: -De cat timp joci SA:MP pe Bugged: aprox 8 luni -De unde ai aflat de acest clan: De la un anunt -Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: sa facmembrii sa fie ascultatori -De ce doresti sa intri in acest clan: Deoarece este un clan excelent, de treaba care asi face treaba asa cum trebuie -Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu am avut niciodata ban si nici nu voi avea -Nickname-uri anterioare: B0yCA -Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Desigur! -Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Desigur! -Care este regula de aur?: Odata intrat in clan sa adaug tagul si pe joc si pe forum -Alte precizari: Doresc sa fiu acceptat si sa stau mult in acest clan Contact: -Messenger: - -Facebook (optional): - -Skype: raul.cocolin Deschide topic nou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Riko deschide un nou topic cu aplicatia te-ai bagat peste alta aplicatie ! Tesster 2 pro/2 contra -> Trial-Accepted 3 days ! T/C Edited May 6, 2014 by RoYaL.BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts