EdyEdy Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Viata reala:-Nume real: Eduard Stanciu.-Varsta: 15 ani.-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat de treaba , imi place sa joc in echipa , probabil acest spirit de echipa l-am obtinut din cauza jocului de fotbal pe care il ador si il practic.Sunt responsabil si prietenos. :D [ Scuze pentru data trecuta , dar uitasem de aceasta descriere].-Localitate: Albota>Judet Arges.Viata virtuala:-Nick-name: eduedy-Level: 12. -Poza cu /stats: http://i.imgur.com/aWHIIcA.png -Poza cu /warns: http://i.imgur.com/Aj0UM1K.png -De cat timp joci SA:MP pe Bugged: Aproximativ 1 an. De 5 luni pe acest cont.-De unde ai aflat de acest clan: De pe server , din /ad-uri.-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Cu orice mi se cere.-De ce doresti sa intri in acest clan: Pentru ca este un clan respectat , activ si apreciez foarte mult ceea ce fac playeri din acest clan.-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu am avut ban. -Nickname-uri anterioare: eddyedyy-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Desigur.-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Mi se pare ceva foarte normal. -Care este regula de aur?: Regula de aur este aceea cu schimbatul nick-ului in game cat si pe forum [cu tag-ul BAWS] si schimbarea skin-ului pentru rank-ul corespunzator. -Alte precizari: Multumesc de atentie.Contact:-Messenger: edyedutzu15 [Nu prea il utilizez]-Facebook (optional): https://www.facebook...y15?ref=tn_tnmn [Mereu online pe PC sau pe Mobil]-Skype: Nu mai am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cutu.Cutu. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 PRO, imi place, esti serios! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin.adv Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 PRO ~ Imi place aplicatia, Fii atent la detaliile mici. Ai fost la mine in clan si ai un comportament Exempar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin045 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Pro -imi place aplicatia ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emanuel Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Pro-esti de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesster112 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Neutru- Greseli gramaticale...... De exemplu Cuvant, cuvant nu cuvant , cuvant. Si nu imi place sa vad in aplicatie emoticonuri( fete) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue.xD Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Dupa parerea mea , meriti CONTRA datorita activitatii pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduMalureanu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 PRO-Aplicatia este in regula.Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 5 pro 1 contra 1 neutru ->Trial-Accepted for 3 days ! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts