Jump to content

Cerere [Denied]Mirru

Mirru
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-Nume real:Darius.
-Varsta:16
-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat inteligent am 16 ani sunt foarte descurcaret si ma descurc in orice situatie..Imi place foarte mult sa lucrez in echipa.

Viata virtuala:

-Nick-name:Mirru.
-Level:12+
-Poza cu /stats:http://imgur.com/LgBDVBW
-Poza cu /warns:http://imgur.com/C953kbU
-De cat timp joci SA:MP pe Bugged:De aproximativ 2 luni.
-De unde ai aflat de acest clan:Are foarte multi membri si nu ai cum sa nu ii remarci si in plus este foarte respectat pe server.
-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:O sa ajut clanul cu tot ce are nevoie si cu tot ce pot.
-De ce doresti sa intri in acest clan:Imi place foarte mult numele acestui clan si in plus nu mai vreau clanuri fantoma acesta am vazut ca este un clan serios.
-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu am avut.
-Nickname-uri anterioare:U.cluj
-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Da
-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Desigur ca da.
-Care este regula de aur?:Sa ascult tot timpul de cei cu rank mai mare ca mine in orice situatie ei au primit rank-ul acela pe drept si stiu ce au de facut.
-Alte precizari:Nu am alte precizare..Forta BAWS.!

-Messenger:dariusplacintar
-Facebook (optional):Nu imi place facebook.

CONTRA  - Regula de aur nu e cea scrisa de tine, asta de nota ca nu ai citit regulamentul si ca ai mintit in legatura cu asta.

- Repetari

- 1/3 warns (Limbaj Vulgar). Nu as avea chef sa fiu injurat pe /c.

Daca pe colegii mei i-ai convins, pe mine nu, scuze.  

Contra.

1. Cerere slaba.

2. Descriere facuta " la misto ".

Du-te si tu intr-un clan foarte slab, aici sunt oameni seriosi...un lider extraordinar, un colider ..... Si restu de membrii foarte bine pusi in clan, tu cu asemenea aplicatie?! NU AI CE CAUTA IN BAWS!.

Edited by RESO.BAWS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.