Jump to content

Aplicatie - DarkSiderIonut96

Ionut96
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-Nume real: Stoica Ionut

-Varsta: 13 ani.

-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): amuzant , descurcaret , ambitios , sunt cam inalt , imi place sa pratic sporturi gen : fotbal , basket  ,handball. ..,etc

Viata virtuala:

-Nick-name: DarkSiderIonut96

-Level: 4

-Poza cu /stats: http://imgur.com/T5Zziv1

-Poza cu /warns: http://imgur.com/2B8P5kK

-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: pe bugged de nu mult timp , dar voi juca , am descoperit adevarata frumusete la bugged , BEST SERVEEER!

-De unde ai aflat de acest clan: De pe server , desigur..

-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: ..Pot fi activ , pot participa la orice war .., Poate si cu o mica suma de bani .[in joc] , etc..

-De ce doresti sa intri in acest clan: Sa ma distrez alaturi de ceilalti membri , sa-l duc alaturi de ceilalti membri tot mai sus , sa participa la diferite activitati.

-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): o singura data , warns.

-Nickname-uri anterioare: - , n-am avut.

-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: da

-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da.

-Care este regula de aur?:  "Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul si skin-ul pentru rank-ul respectiv in maxim 2h altfel sunt demis. "

-Alte precizari: Imi doresc sa fiu acceptat , asta depinde de voi , doresc foarte mult sa fac parte dintr-un clan pe maretul server bugged , ma voi simti mandru ..:D

-Messenger: [email protected]

-Facebook (optional): - nu am , dar daca doriti pot sa fac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.