Ionut96 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Viata reala: -Nume real: Stoica Ionut -Varsta: 13 ani. -Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): amuzant , descurcaret , ambitios , sunt cam inalt , imi place sa pratic sporturi gen : fotbal , basket ,handball. ..,etc -Localitate: Alba-Iulia Viata virtuala: -Nick-name: DarkSiderIonut96 -Level: 4 -Poza cu /stats: http://imgur.com/T5Zziv1 -Poza cu /warns: http://imgur.com/2B8P5kK -De cat timp joci SA:MP pe Bugged: pe bugged de nu mult timp , dar voi juca , am descoperit adevarata frumusete la bugged , BEST SERVEEER! -De unde ai aflat de acest clan: De pe server , desigur.. -Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: ..Pot fi activ , pot participa la orice war .., Poate si cu o mica suma de bani .[in joc] , etc.. -De ce doresti sa intri in acest clan: Sa ma distrez alaturi de ceilalti membri , sa-l duc alaturi de ceilalti membri tot mai sus , sa participa la diferite activitati. -Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): o singura data , warns. -Nickname-uri anterioare: - , n-am avut. -Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: da -Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da. -Care este regula de aur?: "Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul si skin-ul pentru rank-ul respectiv in maxim 2h altfel sunt demis. " -Alte precizari: Imi doresc sa fiu acceptat , asta depinde de voi , doresc foarte mult sa fac parte dintr-un clan pe maretul server bugged , ma voi simti mandru ..:D Contact: Y!M , Mess. -Messenger: [email protected] -Facebook (optional): - nu am , dar daca doriti pot sa fac. -Skype: ionut.dezideriu2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny_69 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 CONTRA. Ai un warn, din cauza limbajului. Nu aș vrea să văd cum înjuri pe [/c]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time.. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Titlul aplicatiei spune tot: RESPINS. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts