Jump to content

Cerere - [Accepted]ady995

ady995
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-Nume real: Adrian
-Varsta: 19
-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):  O fire fericita,sunt deschis oricarui tip de comentariu la orice ora daca este ceva personal,si imi place sa ma distrez!

Viata virtuala:

-Nick-name:  ady995
-Level:  9
-Poza cu /stats:  http://i.imgur.com/52E3l3T.png
-Poza cu /warns:   http://i.imgur.com/615AUjK.png
-De cat timp joci SA:MP pe Bugged:   9zile
-De unde ai aflat de acest clan:    /ad [cnn]
-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:   depinde de cerinte!
-De ce doresti sa intri in acest clan:   sunt curios de sistem
-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):   nu...mai ales pe sv-ul asta!
-Nickname-uri anterioare:   nu am mai avut pe acest sv
-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:    da
-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:
-Care este regula de aur?:   Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul si skin-ul pentru rank-ul respectiv in maxim 2h altfel sunt demis.
-Alte precizari:   ar fi frumos sa comunicam pe skype !

-Messenger:  [email protected]
-Facebook (optional):

CONTRA - din mai multe motive:

1. "Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:"  <- la intrebarea asta nu pui un raspuns?

2. Ai 2 post-uri pe forum.

3. Level destul de mic pentru un clan + nu cred ca ai experienta necesara.

CONTRA - ai 9 zile de cand esti pe server, nu stii nici macar regulile sale, da ales ale clanului.

- scris cu litera mica la inceput de propozitie, necompletarea capmului " Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?"

Dar lasand de o parte toate acestea te decsurci, revino cand avansezi in level si ai macar 1 luna de experienta pe acest server. Asculta criticile, te ajuta mult, nu fi orgolios! Numai bine!

Edited by -NoMercY-BAWS

Nu sunt orgolios! mersi pentru critici dar am facut aplicatia pe fuga... si la schimbarea numelui nu am mai stiut ce sa pun^ si am destula experienta in sa-mp...ca am avut si sv dar nu cred ca asta conteaza ( :D ) nu este niciun fel de problema si MULTUMESC MULT pentru parerile SINCERE   (spor la joc in continuare)

Eu i-am dat PRO pentru aplicatia foarte buna + ca ROSE si NoMercy level-ul nu conteaza, experienta lui nu o poti "masura" Kustex si este singurul care a scris titlul corect si vorbeste cat de cat corect.

Accepted / 3 zile probe, nu ma dezamagi, sper ca nu ti-am luat apararea degeaba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.