Calugareanu Cosmin Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Viata Reala: Nume: Cosmin Varsta:Am 14 ani Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat zambaret caruia ii place sa traiasca viata la maximum. Imi place sa ma distrez cu prietenii mei, si sa imi fac prieteni oriunde ma duc. Sunt genul care atunci cand face o promisiune o duce la bun sfarsit, chiar daca aceasta e grea. Sunt glumet, si accept glumele care mi le fac altii, pana la limita bunului simt. Viata Virtuala: Nick-name: Doc.Swag Level: 8 Poza /stats: http://i.imgur.com/BCvKkc8.png Poza /mywarns: http://i.imgur.com/5vpVTDy.png De cat timp joci Sa:Mp pe Bugged: Joc de vreo 2 saptamani De unde ai aflat de acest clan: De pe server, a pus un co-lider cred add, si m-a interesat si am "investigat" despre acest clan si mi s-a parut ok Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Cu supunerea mea, respect orice mi se cere de la co-lider/lider. De ce doresti sa intri in acest clan: Pentru ca mi se pare un clan ok, cu playeri de treaba, buni in manuirea armeloc, cat si a comenzilor. Este un clan frumos cu multi membri, si foarte respectat din cate am vazut. Ai avut vreodata ban: Nu, nu am avut Nick-nameuri anterioare: Nu am Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Desigur Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum: Da, sunt de acord Care este regula de aur: Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul pentru rank-ul respectiv in maxim 2h astfel sunt demis. Alte precizari: Multumec anticipat! Contact: Messenger: mort.mort33 Facebook: Confidential (il dau doar liderului daca mil cere) Skype: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 PRO, pari un baiat de treaba. Sa vedem ce zice si restul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olympian Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Pro - sper ca regulamentul clanului il vei respecta, ca cel ai politiei nu il respecti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RESO. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Ai mici greseli gramaticale. Convingere asa mare nu prea ai, adica nu stiu cum sa iti spun nu prea imi arati ca tu chiar iti doresti sa intri in BAWS. Ai un...PRO de la mine! Vreau sa ti-se ofere o sansa. Edited May 6, 2014 by RESO.BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduMalureanu Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Neutru-Nu prea mai convins si nu ai destula experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cutu.Cutu. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Neutru, ai level-ul destul de mic si nici prea multa cunoastere in regulile serverului. In conditiile acestea vei fi acceptat. Edited May 6, 2014 by -NoMercY-BAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time.. Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 3 PRO si 2 NEUTRE, Accepted / 3 zile in probe. Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts