Jump to content

Cerere -[Accepted]Doc.Swag

Calugareanu Cosmin
 Share

Recommended Posts

Viata Reala:

Nume: Cosmin

Varsta:Am 14 ani

Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un baiat zambaret caruia ii place sa traiasca viata la maximum. Imi place sa ma distrez cu prietenii mei, si sa imi fac prieteni oriunde ma duc. Sunt genul care atunci cand face o promisiune o duce la bun sfarsit, chiar daca aceasta e grea. Sunt glumet, si accept glumele care mi le fac altii, pana la limita bunului simt.

Viata Virtuala:

Nick-name: Doc.Swag

Level: 8

Poza /stats: http://i.imgur.com/BCvKkc8.png

Poza /mywarns: http://i.imgur.com/5vpVTDy.png

De cat timp joci Sa:Mp pe Bugged: Joc de vreo 2 saptamani

De unde ai aflat de acest clan: De pe server, a pus un co-lider cred add, si m-a interesat si am "investigat" despre acest clan si mi s-a parut ok

Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: Cu supunerea mea, respect orice mi se cere de la co-lider/lider.

De ce doresti sa intri in acest clan: Pentru ca mi se pare un clan ok, cu playeri de treaba, buni in manuirea armeloc, cat si a comenzilor. Este un clan frumos cu multi membri, si foarte respectat din cate am vazut.

Ai avut vreodata ban: Nu, nu am avut

Nick-nameuri anterioare: Nu am

Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Desigur

Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum: Da, sunt de acord

Care este regula de aur: Odata intrat in clanul BAWS, sunt obligat sa imi adaug tag-ul pentru rank-ul respectiv in maxim 2h astfel sunt demis.

Alte precizari: Multumec anticipat!

Messenger: mort.mort33

Facebook: Confidential (il dau doar liderului daca mil cere)

Ai mici greseli gramaticale.

Convingere asa mare nu prea ai, adica nu stiu cum sa iti spun nu prea imi arati ca tu chiar iti doresti sa intri in BAWS.

Ai un...PRO de la mine! Vreau sa ti-se ofere o sansa.

Edited by RESO.BAWS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.