Jump to content

Problema SA:MP

BeTo
 Share

Recommended Posts

Am si eu o problema cu SA:MP sau GTA nuj care e ... .

-Deci cand dau sa ma Conectez pe un server(Orce server) nu imi intra in joc ....

-Am reinstalan Gta si tot degeaba ...

• Cine ma poate ajuta ? :|

Adaugati aman2 mess-ul meu [email protected]

Este din cauza gta-ului dvs.

Eu o sa va dau un torrent, "GTA" original, no C R A C K, version Russian or English.

Sau, daca aveti account intrati pe http://www.torrentsmd.com/details.php?id=398447 si-l descarcati.

EDIT: "Am adaugat si alta solutie".

Edited by FOSY

Aceasi problema am si eu , dar nustiu ce are :((

Mda...

Sterge si Gta San Andreas User Files, acestea se gasesc in My Documents.

L-am sters si tot degeaba

Adaugati aman2 mess-ul meu [email protected]

Este din cauza gta-ului dvs.

Eu o sa va dau un torrent, "GTA" original, no C R A C K, version Russian or English.

Sau, daca aveti account intrati pe http://www.torrentsmd.com/details.php?id=398447 si-l descarcati.

EDIT: "Am adaugat si alta solutie".

Am bagat ID de mess. :)

Baga alt C R A C K. 

Am bagat si nu a mers...

Sal am si eu o problema cu sa:mp-ul imi zice cand intru pe sv blue.bugged ca am ban permanent hack da jur ca nam jucat niciodata cu hack

Daca se poate sa mi se scoata banul nume de sa:mp MARKE

Aici este o problema cu GTA San Andreas. (Cerere UnBan se face in alta parte , nu mai posta daca nu sti .)

Mda...

L-am sters si tot degeaba

Am bagat ID de mess. :)

Am bagat si nu a mers...

Aici este o problema cu GTA San Andreas. (Cerere UnBan se face in alta parte , nu mai posta daca nu sti .)

Da-mi pm, si acolo imi spui cand esti on, ca sa intru si eu. Asa-ti dau indicatii + torrent.

Scaneaza online sau descarca un antivirus sau Malware bytes-Anti Malware(malware bytes detecteaza rapid keylogere) si scaneaza tot PC-ul poate ai virusi sau keylogere.

Il ajut eu acuma, i-am dat torrent etc.

Nu cred ca mai are nevoie de ajutor.

• Upvote 1

Il ajut eu acuma, i-am dat torrent etc.

Nu cred ca mai are nevoie de ajutor.

Ba cred ca v-a avea. Presupun ca ai avut moduri inainte de problema. Ai bagat moduri in joc, iar acum s-a produs o problema. Ca sa o poti rezolva, fa cum zic eu:

• Sterge GTA San Andreas Users Files din My Documents
  • Descarca Revo Uninstaller si il instalezi oriunde pe disc.
  • Dupa ce l-ai instalat. intri in program, cauti GTA San Andreas, dai dublu-click pe el, apesi YES, dupa, bifezi ultima optiune (Advanced) si next.
  • Acum, iti v-a aparea sa dezinstalezi jocul. Il vei dezinstala.
  • Dupa dezinstalare, apesi pe next apoi selectezi toate fisierele si le stergi (ai acolo butonul "delete" sau ceva de genu'), dupa ce le-ai sters, dai next si stergi si fisierele alea la fel.
  • Dupa, instalezi iar jocul.

Tocmai ai sters niste fragremente si registre ale jocului, si ar trebuii sa-ti gaseasca si cele de la moduri.

@BeTo

• Upvote 1

Ba cred ca v-a avea. Presupun ca ai avut moduri inainte de problema. Ai bagat moduri in joc, iar acum s-a produs o problema. Ca sa o poti rezolva, fa cum zic eu:

• Sterge GTA San Andreas Users Files din My Documents
  • Descarca Revo Uninstaller si il instalezi oriunde pe disc.
  • Dupa ce l-ai instalat. intri in program, cauti GTA San Andreas, dai dublu-click pe el, apesi YES, dupa, bifezi ultima optiune (Advanced) si next.
  • Acum, iti v-a aparea sa dezinstalezi jocul. Il vei dezinstala.
  • Dupa dezinstalare, apesi pe next apoi selectezi toate fisierele si le stergi (ai acolo butonul "delete" sau ceva de genu'), dupa ce le-ai sters, dai next si stergi si fisierele alea la fel.
  • Dupa, instalezi iar jocul.

Tocmai ai sters niste fragremente si registre ale jocului, si ar trebuii sa-ti gaseasca si cele de la moduri.

@BeTo

Nu am avut nici un mod, asta e prima oara cand bag GTA pe calculatoru ala... (In fine voi reinstala Windowsul si gata :D)

• Multumesc pentru ajutot tuturor  :)

Puteti da T/C

Edited by BeTo