Jump to content

Server inchis

Shad0w

Recommended Posts

Serverul de minecraft a fost inchis. Probabil nu va mai fi deschis vreodata vreun server de orice altceva pe bugged. E o comunitate ce a ajuns unde a ajuns datorita serverelor de SA:MP, cu SA:MP vom ramane. 

Motive? Supportul pentru bukkit este aproape inexistent sau am avut ghinionul sa dau de probleme ce nu aveau rezolvare (erau niste topicuri deschise de prin 2010, nimeni nu postase vreo solutie), atitudinea playerilor de pe server lasa de dorit, costul serverului este destul de mare, prea multe de facut si prea putin timp.

Perfect, este o prostie serverul de mc, cum am mai zis sunt multe servere de mc mai bune ca asta dar nici un sv de samp mai bun ca bugged.

Bugged este o comunitate "autentica" prin samp, nu prin alte prostii.

NB.

Serverul de minecraft a fost inchis. Probabil nu va mai fi deschis vreodata vreun server de orice altceva pe bugged. E o comunitate ce a ajuns unde a ajuns datorita serverelor de SA:MP, cu SA:MP vom ramane. 

Motive? Supportul pentru bukkit este aproape inexistent sau am avut ghinionul sa dau de probleme ce nu aveau rezolvare (erau niste topicuri deschise de prin 2010, nimeni nu postase vreo solutie), atitudinea playerilor de pe server lasa de dorit, costul serverului este destul de mare, prea multe de facut si prea putin timp.

Deschide unu de CS:GO sau Cs 1.6 pentru ca multe comunitati din Romania au server de Sa:Mp si Cs.Numai buGGed nu are de CS :|

Nu poti spune ca 'nu exista solutii', exista n comunitati si servere de minecraft, chiar si pe 1.7.2 / 1.7.4, fiecare a gasit raspunsurile la probleme, iar tu nu?

Insa acuma e treaba ta, tu decizi, tu ai banii la mana, tu ai comunitatea. Insa nu poti spune ca nu exista solutii si nu stiu ce, pur si simplu nu te-ai straduit indeajuns.

Si asa nu sunt multi pasionati de mc, mc incepe sa devina un joc al trecutului dupa parerea mea.

@Paradoxull Pana la urma Shad0w e scripter de SA:MP nu de mc, ce mai vrei de la el? Si asa s-a straduit destul de mult dupa parerea mea.

Nu poti spune ca 'nu exista solutii', exista n comunitati si servere de minecraft, chiar si pe 1.7.2 / 1.7.4, fiecare a gasit raspunsurile la probleme, iar tu nu?

Insa acuma e treaba ta, tu decizi, tu ai banii la mana, tu ai comunitatea. Insa nu poti spune ca nu exista solutii si nu stiu ce, pur si simplu nu te-ai straduit indeajuns.

Poate spune cand are un forum / pannel / 2 sv de samp de intretinut . Are si el o viata hai sa il judecam ca a spus ca nu sunt solutii nu sunt pentru ca nu are timp de toate, e un om si el nu va ganditi? ... 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.