petru98 Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Regulament: Fiecare persoana va avea un numar, care va fi cu +1 mai mare decat precedentul. Exemplu: Eu postez numarul 1, urmatorul care participa la event trebuie sa aiba numarul 2. Pentru a participa la acest event, trebuie sa-mi trimiteti mie in joc, o suma intre 100.000$ (100k) - 300.000$ (300k). Cand dati [/transfer], faceti ScreenShot (F8). Daca postezi alt numar decat cel care trebuie vei fi descalificat. Cum este acest event?: Acest eveniment consta in extragerea unui numar odata pe zi prin intermediul site-ului http://random.org Toti banii stransi din [/transfer], vor ajunge la castigator. Cum particip la acest event?: Foarte simplu, completezi acest model:Nickname: Sunt jucatorul cu numarul: Dovada [/transfer]: Cum ti se pare eventul?: Cum imi ridic premiul? Daca esti unul dintre castigatori, ma contactezi in game pentru a-ti trimite banii. Daca nu sunt online pe SA:MP, imi poti trimite PM (Personal Message) pe forum. Numele meu in joc este: petru98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.