Jump to content

Cerere - [Accepted]BoXer.

Albu Bogdan
 Share

Recommended Posts

Viata reala:

-*Nume real:Ma numesc Albu Bogdan.
-*Varsta:Am 16 ani.
-*Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat amuzat,imi plac foarte mult drumetiile cu bicicleta,joc foarte des baschet,imi place sa imi fac prieteni noi,sunt intelegator,sunt responsabil,cand am gresit ceva am curajul sa imi recunosc fapta,ma inteleg bine cu toata lumea si am cei 7 ani de acasa.

Viata virtuala:

-*Nick-name:BoXer.
-*Level:Am level 12.
-*Poza cu /stats:http://i.imgur.com/4ZJv8Gx.png
-*Poza cu /warns:http://i.imgur.com/5s0P7p4.png
-*De cat timp joci SA:MP pe Bugged:2014-04-09 14:28:16
-*De unde ai aflat de acest clan:Am vazut un anunt si am zis ca nu ar strica sa incerc clanul acesta.
-*Cu ce crezi ca poti ajuta clanul:Pot ajuta clanul sa se dezvolte,incerc cat de cat sa rezolv problemele dintre membrii daca exista si cand cineva are nevoie de ceva ce poate din intamplare am eu il ajut cu acel lucru (de exemplu o masina/materiale/repair sau refill/etc.)
-*De ce doresti sa intri in acest clan:Imi doresc foarte mult sa intru in acest clan deoarece a evoluat foarte mult,membrii sunt foarte de treaba si ajutareti si mereu imi place sa incerc ceva nou.
-*Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):Nu , deoarece mereu respect regulile impuse.
-*Nickname-uri anterioare:Inainte am mai jucat si cu numele AlbuBogdan dar nu pe o perioada lunga de timp.
-*Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:Desigur.
-*Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:Da.
-*Care este regula de aur?:Regula de aur este : Dupa ce am intrat in clanul BAWS trebuie sa pun tagul atar pe server cat si pe forum si pe urma sa imi pun skinul pentru rankul meu astfel risc sa fiu demis.
-*Alte precizari:Nu prea vad ce as mai putea adauga.

-*Messenger:[email protected] / [email protected]
-*Facebook (optional):Albu Bogdan.

Edited by BoXer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.